Monica Pop pune la zid autoritățile din România. Ce pățesc cetățenii după vaccinare: „Este crima perfectă”

Monica Pop pune la zid autoritățile din România. Ce pățesc cetățenii după vaccinare:
Monica Pop, medic oftalmolog

Monica Pop face acuzații grave cu privire la tragediile care apar după vaccinare. Aceasta cere Organizației Mondiale a Sănătății să analizeze cu mare atenție toate decesele care apar la o perioadă după imunizare, observând dacă rezultatele necropsiei prezintă cauze comune ale morții.

Ce se întâmplă, de fapt, în cazul pacienților decedați după imunizare

Apar tot mai multe îndoieli cu privire la vaccinare, după ce mai multe țări au oprit imunizarea cu serul produs de AstraZeneca. Decizia vine la scurt timp după ce s-a constat că mai multe persoane au dezvoltat cheaguri de sânge după ce li s-a administrat serul menționat dintr-un lot cu probleme.

Din păcate, reacțiile adverse după vaccinarea cu AstraZeneca sunt prezente și în țara noastră, fiind de cinci ori mai frecvente decât cele la vaccinurile Pfizer și Moderna.

Medicul Monica Pop solicită OMS o atenție sporită cu privire la decesele apărute după vaccin, indiferent dacă au fost sau nu generate de vaccinare. Aceasta propunere o analiză realizată cu atenție asupra documentelor realizate după necropsie, prin care să se urmărească dacă persoanele decedate au avut cauze ale morții comune.

„Organizația Mondială a Sănătății dacă este un for corect, eu personal sunt și sceptică din multe puncte de vedere, pentru ca au avut tot felul de atitudini controversate s-au contrazis singuri, ar trebui ca orice fel de deces în urma vaccinului, nu generat de vaccin, că nu ai de unde să știi, dar orice fel de deces într-o perioadă scurtă de după vaccin să fie autopsiat și să se pună cap la cap toate aceste date, ca să se vadă dacă acești pacienți au aceleași leziuni cauzatoare de moarte sau nu”, a spus medicul Monica Pop, potrivit Antena3.

Ce ar face Monica Pop în cazul decesului mai multor persoane după vaccinare

În urma declarațiilor făcute de autoritățile din România, privind continuarea vaccinării, atâta timp cât numărul persoanelor fără reacții adverse este mult mai mare, medicul oftalmolog critică aceste afirmații, sugerând că orice viață este importantă, iar lucrurile nu pot rămâne asa.

„Eu aș sista vaccinul. Nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui.
Orice viață contează și atâta timp cât există suspiciune că moartea s-a produs din cauza asta, din momentul în care spuneți că parchetul a deschis dosar pentru ucidere din culpă (n.r referindu-se la cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a decedat la scurt timp după vaccinul cu AstraZeneca), nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui”, a adugat medicul.

Monica Pop le propune autorităților să facă o pauză de la vaccinare, până când rezultatele investigațiilor privind reacțiile adverse după AstraZeneca nu vor fi transmise. Medicul susține că o moarte survenită după vaccine, dar neavând o situație clară asupra originii acesteia este o crimă perfecta, fără a exista vreun vinovat.

„Nu există cuvântul sigur în medicină. Atâta timp cât încă nu știm cu exactitate, dacă decesele au fost provocate de vaccin. La vaccinul antirujeolic rata de deces este 1 la 100.000. Ai noștri au comunicat ceva ce m-a consternat!

Au spus că au comunicat că riscul este de 1 la 100 de efecte secundare grave. Este foarte foarte mult! Până la lămurirea lucrurilor și până la situația în care se demonstrează clar că nu vaccinul. Moartea post vaccinală, dacă ea există, este crimă perfectă”, a mai spus medicul Monica Pop la Antena 3.