Dr. Flavia Groșan, anunț surpriză despre tratamentul anti-covid. În ce țară trimite schema

Dr. Flavia Groșan, anunț surpriză despre tratamentul anti-covid. În ce țară trimite schema

Flavia Groșan a decis să trimită propria schemă de tratament anti-covid-19 în Grecia. Doctorul orădean a făcut anunțul pe Facebook.

Dr. Flavia Groșan, anunț surpriză despre tratamentul anti-covid

Medicul susține că schema ei de tratament a reușit să trateze peste 1.000 de bolnavi de covid-19.

Acum, un bătrân din Grecia a refuzat să se interneze, fiind infectat cu covid-19 și i-a solicitat schema de tratament medicului Flavia Groșan.

Flavia Groșan spune că îi va trimite tratamentul său.

„Printre cratițe, ma trezesc cu un mail din Grecia. Un domn imi solicita schema mea de tratament, deoarece seniorul refuza internarea. Am sa i o trimit. Amin.”, este mesajul postat de Flavia Groșan.

Medicul Flavia Groșan a spus că protocolul din spitale ucide pacienți, iar asta pentru că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale.

Ea a mai spus că pacienții cu covid-19 care au saturație de oxigen de 80% pot să se trateze acasă.

„Aici am peneumoniile virale – gripa, infecțiile de sezon, virușii de sezon, covidul – care au  anumite simptome. Eu imediat îmi dau seama care e gripă, care e COVID. Clinic din cap, îmi dau seama. Mie nu îmi trebuie investigații foarte multe să plimb bolnavul febril să-l înnebunesc de cap din simptome.

Apoi avem pneumoniile bacteriene – pneumococ, streptococ, stafilococ – care sunt niște pneumonii extrem de grave cu febră de patru cinci zile. Și mai avem pneumoniile atipice (micoplasme, chlamydii) foarte interesante sunt pneumoniile astea. Sunt uşoare, dar rămâne în urmă o tuse, astenie și ține o lună.

Organismul reușește să învingă boala și peste o lună iarăși apare. Eu tot timpul le iau în calcul și le tratez ca atare”, a explicat Flavia Grișan la Antena 3.

Alexandru Rafila: „Eu aș vrea să fiu tratat de un medic din România”

Cu toat acestea, medicul epidemiolog Alexandra Rafila spune că schema de tratament trebuie să fie adoptată de autorități.

„Dacă mă întrebați pe mine, eu aș vrea să fiu tratat de un medic din România, conform protocolului care este stabilit de Comisia de boli infecțioase din România, care în principiu respectă majoritatea recomandărilor din statele membre UE și Statele Unite”, a spus Rafila.

Flavia Groșan spune că nu poate să înțeleagă cum o schemă terapeutică ieftină poate să stârnească o asemenea furtună mediatică.

„Prieteni, sunt puțin năucită. Cum e posibil ca o schemă terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate în nomenclatorul ANM și MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatică.

Incredibil. Cred că mai mult enervează ca n-o fac publica. Si n-am s-o fac. PS Beatrice Mahler, hai ca ma cunosti. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona și Azitromicina”, a scris Flavia Groșan pe facebook.