Dr. Flavia Groşan, noi declarații despre covid-19: ”În 2016 am spus asta, exact asta vă spun şi acum”

Dr. Flavia Groşan, noi declarații despre covid-19: ''În 2016 am spus asta, exact asta vă spun şi acum
Medicul se bazează pe o experiență de ani buni în domeniu

Dr. Flavia Groşan este omul momentului, în asentimentul multor pacienți care au decis să ia în considerare sfaturile medicului. Într-una din postările sale recente de pe Facebook, medicul face noi dezvăluiri legate de ce se întâmplă în acest moment.

Noi dezvăluiri făcute de Dr. Flavia Groşan

Deși controversată, Dr. Flavia Groşan uimește prin numărul mare de români care au început să-i urmărească postările pe Facebook. Ba mai mult de-atât, conform unor informații recente, Dr. Flavia Groşan are programări pentru consultații până în luna mai a acestui an.

Site-ul Dr. Flavia Groşan este deja blocat și nu se mai pot face alte programări, cu toate că numărul celor care doresc consultații a crescut considerabil. Astăzi Dr. Flavia Groşan a mai făcut noi dezvăluiri, referitoare la modul cum acționează un virus asupra organismului, și care este de fapt inamicul nr.1 al sănătății noastre.

”Tot în 2016 postam chestia asta. Cred că pe vremea H1N1. Exact asta vă spun şi acum. Calm, calm. Nu l enervați peste măsura pe prietenul meu. PS Slava Cerului că ieri am ajuns la zi cu online ul. PPS Mi aţi blocat complet canalele de comunicare. Nu vă agitaţi inutil. Gestionaţi va atent furtuna citochinica inițială. Va fi bine. Încă mai sunt şi eu pe aici.

Sistemul imunitar o ia razna, devine extrem de agresiv și, pentru a fi sigur, atacă toate celulele organismului și blochează, preventiv, funcționarea organelor și celorlalte sisteme. Sistemul imunitar e cel care ucide organismul, nu virusul.”, a scris duminică, Dr. Flavia Groşan pe pagina sa Facebook.

Medicul se bazează pe o experiență de ani buni în domeniu

Conform Dr. Flavia Groşan, afirmațiile sale sunt bazate pe experiența sa de ani de zile și de participarea sa la diferitele cercetări în domeniu, făcute de-a lungul anilor. Cu toate astea este în continuare combătută. Inclusiv Raed Arafat a făcut afirmații la adresa Dr. Flavia Groşan, într-un discurs ținut chiar în județul Bihor. Cu toate astea Dr. Flavia Groşan a câștigat din ce în ce mai multă popularitate.

”Medicina nu se susţine în stradă din punct de vedere al practicii actului medical. Actul medical se face pe bază de ştiinţă medicală şi pe bază de protocoale medicale care sunt dovedite, care sunt stabilite prin cercetare.

Am evitat să intru în polemici de acest gen, pentru că nu este nici prima, nici ultima dată când avem colegi care vin cu păreri contrare părerilor generale care există din punct de vedere medical. Dar ce v-am zis cred că explică un punct de vedere. ”, a declarat Raed Arafat, făcând referire la  Dr. Flavia Groşan.