Dr. Adina Alberts îi pune la punct pe Raed Arafat și Florin Cîțu cu o simplă întrebare. Nu s-a gândit nimeni la asta

Dr. Adina Alberts îi pune la punct pe Raed Arafat și Florin Cîțu cu o simplă întrebare. Nu s-a gândit nimeni la asta
Adina Alberts, cuvinte grele pentru Raed Arafat și Florin Cîțu.

Adina Alberts vine cu critici dure în dreptul lui Raed Arafat și Florin Cîțu. Cunoscutul medic estetician i-a pus la punct pe cei doi oficiali cu o simplă întrebare. Românii au rămas surprinși în urma mesajului specialistului. ‘Revenind la studenții cărora li se cer teste negative pentru a participa la examene, aceștia ar putea utiliza testele antigen rapide care sunt mai ieftine…”

Adina Alberts, întrebare pentru Raed Arafat și Florin Cîțu. Ce i-a întrebat?

Adina Alberts este foarte activă în mediul online, loc unde se bucură de multe reacții din dreptul internauților. Medicul își expune părerile despre ce se întâmplă în spațiul public în orice domeniu, iar acum iată că a venit din nou vremea politicului. Medicul a fost tranșant cu privire la două dintre personajele extrem de importante din România.

Cea din urmă a postat în cursul zilei de luni un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook unde i-a adresat o întrebare premierului Florin Cîțu, dar și șefului Departamentului pentru Situații de Urgență. Cele scrise de doctor au fost desigur în dreptul contextului actual și a vaccinării.

„DOUĂ CHESTIUNI HG550/14.05.2021 uită cu desăvârșire de oamenii sănătoși care au trecut prin boală, și care conform tuturor textelor medicale în vigoare, nu ar trebui să se vaccineze minim 6 luni. Aceștia de ce trebuie condamnați la o „testare perpetuă”, timp de 6 luni, dacă au anticorpi naturali?! Cu ce sunt „mai proști” anticorpii naturali față de cei dobândiți prin vaccinare?! De ce nu au fost luate în seamă și aceste categorii de cetățeni așa cum se întâmplă în toate celelalte țări afectate de pandemie?! Sunt peste 600 000 de cetățeni în scenariul acesta dacă verificăm statisticile din noiembrie până azi. Ei nu sunt tot cetățenii României?!”
Adina Alberts (Sursa: facebook.com)

”În atenția domnilor: Florin Cîţu Raed Arafat”

De asemenea, în cadrul aceluiași mesaj a subliniat faptul că unul din lucrurile bune este faptul că aceeași HG introduce și legiferează eficiența testelor rapide antigen. Mai mult decât atât, testarea devine astfel și mai ieftină, cu mențiunea că testele rapide antigen sunt gratuite în statele europene.

”Revenind la studenții cărora li se cer teste negative pentru a participa la examene, aceștia ar putea utiliza testele antigen rapide care sunt mai ieftine…Iar Universitățile ar trebui să le pună la dispoziția lor, aceste teste antigen rapide, în mod gratuit. În atenția domnilor: Florin Cîţu Raed Arafat”, și-a încheiat mesajul cunoscutul medic. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI