Dr. Adina Alberts, mesaj manifest. A răbufnit: ‘Lor li se interzice dreptul la viață? Vă bateți joc’

Dr. Adina Alberts, mesaj manifest. A răbufnit: ‘Lor li se interzice dreptul la viață? Vă bateți joc’
Dr. Adina Alberts, mesaj manifest

Medicul Adina Alberts a răbufnit, din nou, în mediul virtual. Soția lui Viorel Cataramă a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj manifest, în care aruncă acuzații grele la adresa autorităților române: „Lor li se interzice dreptul la viață? Vă bateți joc”. Despre ce este vorba, de fapt.

Dr. Adina Alberts, mesaj manifest

Unul dintre cei mai vocali medici în perioada pandemiei de coronavirus este, cu siguranță, doctorul Adina Alberts. Specialistul a răbufnit, din nou, pe rețelele de socializare, acolo un a postat un mesaj kilometric unde se arată profund indignată de protocolul oficial anti-COVID-19.

Medicul a vorbit despre medicamentația pe care o iau toți bolnavii de coronavirus, atât cei care au simptome precum și cei care sunt asimptomatici. De asemenea, specialistul numește, ironic, protocolul împotriva coronavirusului „Biblia anti-COVID”:

În protocolul oficial anti-Covid, la care toți medicii din România trebuie “să se închine” este scris negru pe alb că antiviralele sunt eficiente chiar din prima zi de boală, adică administrarea lor trebuie începută încă de la apariția primului simptom.

Apoi tot în această “Biblie” antiCovid scrie că la asimptomatici nu se administrează nimic. Adică, cum?! Să așteptăm să apară simptomele?! Iar la cei cu simptome ușoare să se administreze medicația simptomatică obișnuită “antirăceală”. Adică paracetamol, vitamine, sirop de tuse, etc… Pardon, fără vitamine…

Păi medicația antirăceală și-o ia oricine din orice farmacie fără rețetă. Antiviralele eficiente chiar din prima zi, de genul Umifenovirului (Arbidol) și fără reacții adverse deosebite așa după cum este menționat chiar în protocolul mai sus menționat, nu există în farmacii. DE CE NU EXISTĂ ARBIDOL ÎN FARMACII?

Adina Alberts, atac dur la adresa autorităților din România

Postarea scandaloasă a Adinei Alberts nu se oprește aici. Soția omului de afaceri Viorel Cataramă vine în apărarea medicilor de familie care fac tot posibilul de a-i trata pe românii care s-au infectat cu temutul coronavirus. Controversatul medic lansează un atac dur asupra autorităților care, conform spuselor sale, îi desconsideră pe medicii din alte specialități care doresc să trateze bolnavii de COVID.

Prin urmare medicul de familie n-are ce să prescrie pe rețetă! Stimate oficialități, dar ce doriți  să facă medicii de familie care tratează pacienții COVID? Să le facă farmece prin telefon?! Sau să le scrie pe rețetă “Așteptați ca boala dvs să se agraveze și apoi mergeți la spital”?!?

De ce îi desconsiderați pe medicii din alte specialități care doresc să trateze pacienți Covid?! Ca doar nu sunt niște idioți care n-am auzit în viața lor de vreun antibiotic, de o dexametazonă, de un anticoagulant. Nici Aspirina 75 mg cu efect antiagregant plachetar nu le dați voie să prescrie, sub pretextul că nu sunt studii.

Pacienții care rămân la domiciliu, cu forme medii și severe nu au voie să fie tratați!?Acestora LI SE INTERZICE DREPTUL LA VIAȚĂ?!?Asta să înțelegem din protocolul oficial antiCovid?!

Prea vă bateți joc de noi”, a declarat medicul Adina Alberts, pe contul său de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI