Dr. Adina Alberts, despre noile tulpini de coronavirus: ”Eram sigură că acolo se află explicația”

Dr. Adina Alberts, despre noile tulpini de coronavirus: ”Eram sigură că acolo se află explicația”
Adina Alberts, detalii despre noile tupini ale virusului

Celebrul doctor vine cu detalii despre noile tulpini de coronavirus. Adina Alberts le-a oferit internauților care o urmăresc informații aflate recent. Ce spune specialistul depsre noile vești?

Dr. Adina Alberts, detalii despre noile tulpini de COVID-19

Medicul a lansat un apel pe rețelele de socializare în privința panicii care s-a instalat în România și nu numai în privința noilor tulpini de corornavirus. Aceasta consideră că noua tulpină nu e mai periculoasă decât cea din urmă, astfel invită oamenii să își păstreze calmul, să se testeze, să se protejeze și să-și vadă de viață mai departe.

„A apărut brusc, în “presa liberă” de azi, informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu noua tulpină din UK. Cum am auzit această “știre” m-am dus repede la statistica oficială care arată numărul vaccinărilor zilnice. Eram sigură că acolo se află explicația pentru această “știre”…”, a scris Adina Alberts.

Medicul e de părere că știrea a venit ca urmare a numărului scăzut de vaccinări zilnice, fiind nevoia de panica de a grăbi lucrurile. „Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche”.

Poate o fi mai contagioasă, dar nu dă forme de COVID mai grave, sau complicații mai serioase”, a mai detaliat aceasta. Specilistul îi sfătuiește pe oameni încă de la începutul pandemiei de COVID-19 și le oferă informațiile pe care le culege în speranța în care va reuși să răspundă unora din întrebările românilor de bază în aceste vremuri. Părerile urmăritorilor săi sunt pro și contra.

„Așa că, permiteți-mi să vă dau un sfat. Nu vă grăbiți! Graba strică treaba”

„Luați vitamina D3, Vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă. Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor. Dacă v-ați procurat-o din alte țări în care este avizată, nu uitați că doza de prevenție este de 0,2 mg/ kg corp, pe lună. Și ar fi minunat să avem în țară și alte variante de vaccinare, inclusiv Vaccinul Vero -Sinopharm, China. Vești bune: La vară veți putea călători în Grecia, de exemplu, fie cu pașaportul de vaccinare, fie cu analiza care arată că aveți anticorpi, fie cu test PCR negativ. Așa că, permiteți-mi să vă dau un sfat. Nu vă grăbiți! Graba strică treaba. În acest caz graba v-ar putea aduce o boală gravă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, complicație a vaccinurilor ARN mesager”
Dr. Adina Alberts (Sursa: facebook.com)

Urmăriți Playtech.ro și pe