Dr. Adina Alberts a răbufnit. Ce a spus despre ivermectină, medicamentul care luptă împotriva covid

Dr. Adina Alberts a răbufnit. Ce a spus despre ivermectină

Cunoscutul medic Adina Alberts a răbufnit pe pagina ei de socializare în privința ivermectinei. Ea susține că avertismentele alarmiste cu privire la efectele acestui medicament sunt false.

Dr. Adina Alberts a răbufnit. Ce a spus despre ivermectină

Pe pagina sa de Facebook, Dr. Adina Alberts a postat un mesaj în care susține că informațiile precum că ivemectina ar fi un medicament cancerigen sunt false. Mai mult de atât, medicul este de părere că se încearcă o denigrare a acestei substanțe și că faptul că aceasta provoacă orbire este o tâmpenie.

”IVERMECTINA cancerigen?!?
Nimic mai fals. Ba este exact invers.
“Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer.”
{Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pt a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.

IVERMECTINA produce orbire?!?
Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.

Că se încearcă o denigrare a acestei substanțe -IVERMECTINA- pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015, acesta poate fi un adevăr!
Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID19 cât și în prevenția îmbolnăvirii”, a scris dr. Adina Aberts pe Facebook.

Dr. Adina Aleberts, despre Alexandru Rafila

Dr. Adina Alberts a fost invitată în emisiunea ”Sinteza Zilei”. În cadrul aceleași emisiuni a fost prezent și Alexandru Rafila, care a întrerupt-o de mai multe ori, în timp ce explica de ce nu se va vaccina nu actualele vaccinuri.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, medicul Adina Alberts a făcut dezvăluiri despre Alexandru Rafila.

Din păcate Alexandru Rafila nu face parte din categoria bărbaților manierați. Desele întreruperi și ironiile deșănțate m-au descumpănit! Îl știam altfel… Dl Rafila nu face parte nici din categoria medicilor care să fi interacționat vreodată cu vreun pacient, având în vedere specialitățile paraclinice în care este dumnealui calificat.

Dl Rafila ne consideră pe noi toți niște microbi pe lamelele de microscop din laboratorul dumnealui… Am încercat să port un dialog cu o persoană înalt calificată. Dar am realizez că mă chinui să explic cât de important este OMUL, unui om fără urmă de empatie.”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI