Dovadă emoționantă de dragoste. Ce mesaj i-a transmis Andreea Berecleanu soțului ei

Dovadă emoționantă de dragoste. Ce mesaj i-a transmis Andreea Berecleanu soțului ei
Dovadă emoționantă de dragoste. Ce mesaj i-a transmis Andreea Berecleanu soțului ei

După divorțul de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu și-a găsit liniștea alături de medicul estetician Constantin Stan, căruia îi oferă adesea momente de bucurie, pe care le împărtășește și cu fanii ei, pe rețelele de socializare. O altă dovadă emoționantă de dragoste nu putea lipsi astăzi, de ziua onomastică a soțului ei.

Andreea Berecleanu, mesaj emoționant de dragoste pentru soțul ei

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu și-au spus adio, în 2013, după 15 ani de relație, iar motivul a fost infidelitatea fostului prezentator TV. Separarea s-a produs fără scandal, iar cei doi foști soți păreau să fi rămas în relații bune, mai ales că au doi copii împreună. În 2015, însă, Andreea l-a dat în judecată pe fostul soț pentru neplata pensiei alimentare, moment care a scos la suprafață o mulțime de detalii despre despărțirea lor.

Între timp, instanța i-a dat câștig de cauza știristei, care a și primit cei 9.500 de euro pe care Zaharescu îi datora. Tot la acea vreme se vehicula că divorțul celor doi și indiferența tatălui i-a afectat pe Petru și Eva, drept pentru care fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog.

Toate au rămas pe drum, căci vedeta TV și-a adus echilibru în viață, odată cu apariția lui Constantin Stan. Cuplul s-a căsătorit civil în octombrie 2016, cununia religioasă având loc o lună mai târziu, în noiembrie 2016. Anterior relației cu știrista, medicul estetician a format, timp de 13 ani, un cuplu cu celebra nutriționistă Mihaela Bilic. Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au început relația după ce Mihaela și fostul partener deja nu mai formau un cuplu.

Și pentru că toate s-au aliniat, de mulți ani, Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt unu și își arată dragostea constant. Cum de această dată era și o ocazie specială, ziua onomastică a soțului ei, vedeta a publicat un mesaj pe Instagram pentru acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI