Dovada clară că Walter Zenga este îndrăgostit lulea. Suma colosală pe care a plătit-o pentru plăcerile noii sale iubite în doar o lună

Dovada clară că Walter Zenga este îndrăgostit lulea. Suma colosală pe care a plătit-o pentru plăcerile noii sale iubite în doar o lună
Ce face Walter Zenga pentru iubita tinerică

Walter Zenga se iubește cu o domnișoară mai tânără cu 30 de ani ca el. Michela Motoc a avut multe dorințe în ultima perioadă, așa că partenerul său a avut grijă ca aceasta să aibă parte de tot ce este mai bun, oferind o sumă imensă pentru plăcerile blondinei.

Walter Zenga, extrem de îndrăgostit de noua iubită

Fostul mare portar al naționalei Italiei are o nouă relație. Acesta a fost căsătorit cu Raluca timp de 15 ani, însă cei doi au decis să divorțeze în urmă cu doar câteva luni. Walter Zenga a renunțat la Dubai și s-a mutat la Milano, așa că și-a refăcut viața cu frumoasa Michela Motoc.

Se pare că aceștia sunt extrem de îndrăgostiți și s-au mutat deja împreună, fără a se gândi la diferența de vârstă dintre ei. Ba chiar, Walter Zenga are grijă ca Michela Motoc să își îndeplinească orice mare dorință, așa că nu a stat pe gânduri când blondina s-a decis să își facă anumite intervenții estetice.

Aceasta a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni pentru a rezolva anumite imperfecțiuni care nu îi dădeau pace, potrivit Cancan. Ea a mărturisit pe rețelele de socializare că a plecat în Turcia pentru a recurge la anumite intervenții extrem de costisitoare.

Ce intervenții estetice și-a făcut Michela Motoc, de fapt

Aceasta și-a făcut o liposucție, dar nu s-a oprit aici, optând și pentru brazilian butt lift, intervenție ce presupune recoltarea grăsimii de pe abdomen și șolduri și injectarea ei în posterior. Nu mai puțin de 2.900 de euro a plătit blondina pentru aceste dorințe ale sale.

Ba chiar, ea și-a modificat și sânii la o clinică din București. Iubita lui Walter Zenga a plătit 3.500 de euro pentru modificarea bustului, alegând un volum de 600 de centrimetri cubi, așa că mulți se întreabă dacă a reușit să ajungă la formele pe care le visa cu ajutorul financiar primit din partea partenerului său.

Cine este Michela Motoc, femeia care l-a cucerit pe Walter Zenga

Michela Motoc e cu 30 de ani mai tânără ca Walter Zenga, s-a născut în România, însă a crescut în Italia, într-o localitate aflată pe lângă Verona. Aceasta l-a cunoscut pe fostul portar în Dubai, ținând cont că a locuit acolo o perioadă. Cei doi preferă să fie discreți și să nu ofere multe detalii despre relația lor.

Blondina a câștigat locul 3 la concursul de frumusețe Miss Europa Continental în urmă cu 5 ani și se bucură de foarte mulți fani în mediul digital. Aceasta se prezintă pe rețelele de socializare drept antrenor personal, fotomodel și influencer.