Dovada clară că Iulia Vântur are probleme cu Salman Khan. Așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum

Dovada clară că Iulia Vântur are probleme cu Salman Khan. Așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum
Dovada clara ca Iulia Vantur are probleme cu Salman Khan

S-au despărțit Iulia Vântur și Salman Khan? Frumoasa blondină s-a dat de gol. Cum s-a afișat fosta vedetă de la PRO TV la ziua ei de naștere și ce mesaj emoționant le-a transmis fanilor. Așa ceva nu s-a mai înnttâmplat până acum. Care ar fi motivul presupusei despărțiri.

Ce probleme în cuplu ar avea Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai controversate și exotice cupluri din lume. Fosta vedetă de la PRO TV și-a lăsat viața din România pentru a se duce după iubitul ei în India, dovada că dragostea pe care i-o poartă este una extrem de mare.

În ultima perioadă au apărut zvonuri în mass-media ce prezic o presupusă despărțire între Iulia Vânturi și celebrul actor de la Bollywood. Blondina și-a sărbătorit ziua de naștere singură în România, lipsită de compania lui Salman Khan, lucru care i-a făcut pe suspicioși să ridice din sprânceană.

Deși a declarat, recent, că relația ei cu Salman Khan funcționează foarte bine și formează, în continuare, un cuplu, Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere la celebrul club Loft din Mamaia, acolo unde a fost înconjurată de cei mai buni prieteni ai săi. Frumoasa vedetă le-a mulțumit celor care i-au fost alături într-o zi atât de specială.

„Ele sunt fetele mele, prietenii mei buni, stâlpii mei, puterea mea când mă simt obosită, speranța mea când mă simt confuz, bucuria mea când mă simt jos. Mă îmbrățișează în fiecare zi cu dragostea, bunătatea și grija lor. Mă simt atât de binecuvântată să le am în viața mea ❤️

Ele sunt cele mai frumoase cadouri pe care le poți oferi: dragoste, prietenie, loialitate și onestitate. Mai sunt câțiva oameni mai importanți, nu sunt în fotografie, dar sunt în inima mea.

Va iubesc mult, va multumesc ca exista in viata mea. Mai sunt cativa oameni importanti, care nu sunt in poza, insa ii pastrez in suflet mereu. Va multumesc ca mi-ati facut ziua si viata mai frumoasa!”, a scris Iulia Vântur pe contul ei de Instagram.

De ce a venit, de fapt, Iulia Vântur în România de o lună de zile

Iulia Vântur se află de mai bine de o lună de zile în România, iar gurile rele spun că acesta ar fi principalul motiv pentru care blondina și iubitul ei actor nu ar mai fi împreună, aceasta fiind cea mai lungă perioadă în care vedeta și Salman Khan au stat separați de la începutul relației lor.

„Mai am și niște lucruri de rezolvat în România, că doar vin rar, am venit după un an și ceva. Și e așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile.

Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile. Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India.

Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia.

Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, declara Iulia Vântur, acum o lună de zile, când ajunsese înapoi în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI