Două profesoare de la Universitatea Politehnica din București, filmate în timp ce picau studenții pe bandă rulantă. ”A zburat pe negativ!”

Două profesoare de la Universitatea Politehnica din București, filmate în timp ce picau studenții pe bandă rulantă. ”A zburat pe negativ!”
Două profesoare de la Universitatea Politehnicî din București, filmate în timp ce picau studenții pe bandă rulantă

Două profesoare de la Universitatea Politehnică din București au fost surprinse în timp ce picau studenții pe bandă rulantă. Unul din tineri se pare că le-a dat în vileag. Ce spun cadrele didactice despre studenții lor și cum fac notarea?

Îi pică pe bandă rulantă! Două profesoare de la UPB, surprinse corectând examenele

Universitatea Politehnică din București este cea mai mare universitate tehnică din țară, iar deși este bine cunoscută dificultatea cursurilor de acolo, mii de tineri se bat anual pe locuri. Universitatea are 15 facultăți și aproximativ 25.000 de studenți. Toată lumea are cel puțin un prieten sau o cunoștință care a trecut pe acolo unde poveștile despre exigența și asprimea exagerbată a profesorilor nu se oprește.

Două profesoare de la UPB, surprinse în timp ce picau studenți pe bandă rulantă
Două profesoare de la UPB, surprinse în timp ce picau studenți pe bandă rulantă

Ei bine, pentru ca totul să prindă contur, un tânăr și-a „răzbunat” toți colegii și a pus mâna pe o filmare de-a dreptul copioasă. Două profesoare din cadrul Universității Politehnice din București au fost surprinse în timp ce tăiau în carne vie. Acestea se amuzau pe baza notelor mici care veneau pe bandă rulantă, comentând de zor fiecare student și nota care i-a fost atribuită.

Profesoara 1: Avem așa: Cojocaru El2na, 4…că e pe dinafară!
Profesoara 2: Da, da
Profesoara 1: Crișan, 6! Nu merită mai mult și și-așa avea niște…
Profesoara 2: Niște crampe!
Profesoara 1: Damian, absent, Druță, 5, Gârcan, 3. Păi..îmi pare rău pentru ei. Hățiș, 3. A zburat! A zburat pe negativ.

l am picat si pe asta hihihihi – profesori UPB 2020 =) joac-o p-asta poli XD

Publicată de Kidal Alexandru pe Joi, 11 iunie 2020

„4! E pe dinafară! 6…nu merită mai mult!”

Din discuția scurtă din clipul de mai jos iese în evidență o singură notă de 7, care pare să fie echivalentul a unei note de 10 mai degrabă. Deși una dintre cadrele didactice parcă ezită să o pună, spunând că poate că studentul în cauză ar merita un 8, aceasta se răzgândește rapid și rămâne la calificativul inițial.

Tinerii din cadrul UPB știau deja dinainte ce-i așteaptă, așa că nu s-a pus problema de jigniri sau reproșuri în comentariile filmulețului. Studenții au ales să facă haz de necaz, fericiți fiind că acum au și dovada care atestă că notarea e cu totul și cu totul alta decât în alte universități. Dar nu notele conteaza! Așa au considerat studenții care s-au amuzat la rândul lor de pățania văzută. „Poli mi-a trebuit….”

Urmăriți Playtech.ro și pe