Admiterea la Politehnica, în 2019. Cât e taxa anuală și ce acte îți trebuie

Admiterea la Politehnica, în 2019. Cât e taxa anuală și ce acte îți trebuie
Admitere Politehnică 2019: Ce acte îți sunt necesare și cât este taxa?

Liceeni se bucură de ultimele clipe care îi mai leagă de liceu și încep să se gândească la viitor. Viitori studenți, se gândesc la ce facultate vor urma. Nu mic este numărul celor care optează pentru Universitatea Politehnică. Iată de ce acte ai nevoie și care este taxa!

Admitere la Politehnică 2019: Acte și taxă anuală

Liceeni sunt aproape de finele ciclului licean, așa că se gândesc la ce variante le surâd pentru perioada studenției. Este bine cunoscut faptul că Politehnica nu duce niciodată lipsă de studenți. Un număr de 6.045 de locuri, din care 1.075 din acestea cu taxă, au fost scoase de Ministerul Educației Naționale pentru examenul de admitere în ciclul universitare dintre 2019-2020.  Ocuparea locurilor de la Universitatea Politehnică se va desfășura în perioada 22-23 iulie, conform datelor oficiale ale facultății, din cadrul unui comunicat. Înscrierile pentru locurile de la UPB au fost programate în perioada 15-20 iulie.

Acestea se vor face la secretariatele fiecărei facultăți pentru care optează viitorii studenți. Taxa de înscriere menționată pe site-ul oficial este de 125 de lei, precum și taxele anuale, de 4.000 de lei. Sumele se regăsesc în privința tuturor facultăților din cadrul Universitatea Politehnică București, cu excepția Facultății cu Predare în Limbi Străine.  Universitatea Politehnică oferă în perioada susținerii examenului, 19-26 iulie, cazare pentru toți candidații din provincie care solitică acest lucru, în regim gratuit. Pe treptele universității vor urca, în anul curent, peste 30.000 de studenți, din care 6.000 vor accede vara aceasta.

Admitere Politehnică 2019. De ce acte ai nevoie și cât costă taxa anuală?
Admitere Politehnică 2019. De ce acte ai nevoie și cât costă taxa anuală?

Test grilă și interviu

”Pentru concursul de admitere la studiile de licență pentru Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor şi Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor candidaţii vor susţine testul grilă și interviul chiar în momentul înscrierii, zilnic între orele 09:00 – 16:00, în perioada 15-20 iulie. În ceea ce priveşte, candidaţii înscrişi la examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă, în anul universitar 2019-2020, pentru celelalte 12 facultăţi ale UPB, aceştia vor susţine două probe scrise , în zilele de 22 și 23 iulie 2019, începând cu ora 10:00, cu o durată de maximum 2 ore”
Comunicat al Universității Politehnice

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI