08 sept. 2021 | 18:45

Două posturi noi în România. Anunțul oficial: unde se pot vedea de azi

News
Două posturi noi în România. Anunțul oficial: unde se pot vedea de azi
Doua noi posturi mediatice au fost lansate in Romania

Vești incredibile pentru cei din mass-media. Unul dintre cei mai mari milionari din România a lansat două posturi noi în România. Momentan sunt disponibile doar online. Despre ce canale este vorba, de fapt.

Care sunt cele două posturi recent lansate în România

Adrian Sârbu a dat lovitura pe piața mass-media din România. La un an de zile de când a lansat Aleph News, fostul patron al trustului PRO a făcut marele anunț. Miliardarul lansează încă două posturi TV, Aleph Business și Smart TV. Pentru moment, cele două posturi sunt disponibile doar pe canalele online.

Potrivit jurnaliștilor de la Pagina de Media, fostul patron al PRO TV-ului a făcut în așa fel încât cele două posturi recent lansate, Smart TV și Aleph Business, să se distingă de Aleph News prin grafică şi siglă.

Cu toate acestea, deocamdată conținutul celor două canale media noi este împrumutat de la postul de ştiri. Cele două noi canale media au primit autorizație de la CNA în iunie 2021, dar pandemia și restricțiile au întârziat procesul de lansare.

Acum doi ani, patronul de la Aleph News dorea să cumpere licența pentru un post TV de comedie pe care avea să-l denumească Aleph Comedy.

  • Smart TV este o colaborare între Adrian Sârbu și Marius Tucă, post disponibil pe site-ul smartv.media.
  • Aleph Business a debutat cu două emisiuni de succes „Ești în business” și „Ce câștigi azi?”, disponibile pe site-ul alephbusiness.ro.

Cum a rămas Aleph News fără cei mai importanți prezentatori TV

Aleph News a rămas fără doi dintre cei mai importanți oameni de televiziune. Postul lui Adrian Sârbu nu-i mai are pe prezentatorii emisiunii ȘTIU, de la ora 19:00, Costi Mocanu și Felix Drăghici.

Felix Drăghici a plecat de la Aleph News din primăvara acestui an, atunci când s-a mutat la Antena 1, postul concurent principal al PRO TV-ului, fostul „copil” al milionarului.

Costi Mocanu a fost cel care a anunțat încheierea contractului cu televiziunea lui Adrian Sârbu, în această vară. Deși mulți au speculat faptul că jurnalistul ar pleca după colegul său Felix Drăghici, la Antena 1, Felix nu a dat detalii despre noul său loc de muncă.

„Am încheiat contractul şi momentan nu îl mai prelungesc. Nu am întrunit condiţiile necesare pentru continuarea colaborării cu Aleph. Sunt mulţumit că am regăsit redacţia şi am întâlnit oameni de mare ispravă în echipa ŞTIU, cărora le mulţumesc.

Cred că le datorez asta celor cu care am lucrat. Încă nu am o destinaţie. Pot spune că voi face presă, într-o formă sau alta”, a declarat Costi Mocanu pentru sursa citată.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Zonele din România unde CFR a decis anularea a 14 trenuri în weekend-uri
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro