Dosarul Caracal. Cine s-a agățat de gardul tribunalului să țipe la Gheorghe Dincă

Dosarul Caracal. Cine s-a agățat de gardul tribunalului să țipe la Gheorghe Dincă
GHeorghe Dinca, la tribuna

În dosarul Caracal s-au aflat, miercuri față în față primii martori și Gheorghe Dincă. În total un număr de 58 de persoane vor fi audiate. Ce s-a întâmplat la tribunal?

Gheorghe Dincă, audiat în dosarul Caracal

Miercuri au avut loc la Tribunalul Olt audierile martorilor în cazul dosarului în care este implicat Gheorghe Dincă, acuzat de comiterea crimelor din Caracal. Astăzi a avut loc cel de al cincilea termen al procesului.

Familiile celor două fete ucise s-au adunat, astăzi, în fața Tribunalului. Mătuşa Luizei Melencu s-a urcat pe gardul care împreşmuieşte curtea Tribunalului Olt, pentru a-l vedea pe dușmanul familiei lor.

„Al dracu’, venişi, ai?!“, a fost replica femeii, atunci când autospeciala care l-a adus pe Dincă de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova a oprit scrie adevarul.ro.

Femeia a fost somata de jandarmi să nu se apropie, însă bunicul Luizei, Stelian Iordache, a intervenit și el.

„Nu vă cert, dar ajunge odată! Nu vă jignesc, dar fiţi mai cuviincioşi, pentru că voi ne provocaţi să vorbim astfel cu voi!“, i-a dat Stelian Iordache replica unui jandarm.

Pe de cealaltă parte și matușa Luizei s-a arătat nemulțumită de faptul că un număr mare de jandarmi au fost prezenți pentru a-l apara pe Dincă de furia oamenilor adunați.

„Veniţi parcă am fi 50 de persoane“, a adăugat şi mătuşa Luizei.

Primii martori, audiati astăzi în cazul Caracal

Astăzi au fost programate zece persoane pentru a fi audiate în calitate de martori, în cazul crimelor din Caracal, care au avut loc în anul 2019 și la care principalul suspect este Gheorghe Dincă.

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu a spus că printre primii martori prezenți la audieri se numără prietenul Alexandrei Măceşanu, bunica Luizei, dar şi poliţiştii care au vorbit cu Alexandra în timpul apelurilor efectuate de fată la 112.

”Vor fi multe audieri. Vom vedea dacă vor veni toţi martorii stabiliţi pentru termenul din 17 februarie. Noi vom depune la dosar şi alte probe şi vom face mai multe solicitări pentru că din punctul meu de vedere sunt prea multe semne de întrebare şi în acest proces ar trebui să se lămurească totul”, a mai declarat avocata Carmen Obârşanu, conform sursei.

Un număr de 58 de persoane vor fi audiate în calitate de martori, în cazul Caracal.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. Victimele sale au fost Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. Complicele lui Dincă, Ștefan Risipițeanu este, de asemenea, acuzat de viol.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI