Anda Adam, implicată într-o bătaie la Poiana Brașov. Poliția a sosit imediat la fața locului

Anda Adam, implicată într-o bătaie la Poiana Brașov. Poliția a sosit imediat la fața locului
Totul s-a intamplat intr-un hotel din Brasov

Anda Adam a fost implicată într-un scandal de proporții, în urmă cu puțin timp. La fața locului a intervenit și poliția de urgență. Artista este implicată într-un conflict, în hotelul unde este cazată, la poiana Brașov. Vedeta a venit la munte ca să petreacă vacanța de iarnă, dar planurile ei au fost întrerupte de un scandal de proporții la hotelul unde este cazată. Se pare că Anda Adam a avut un conflict puternic cu o turistă care era cazată la același hotel.

Anda Adam, altercație cu o femeie

Anda Adam este în centrul unui scandal în care autoritățile au fost nevoite să intervină. Totul ar fi pornit din cauza copiilor, iar artista a sărit la bătaie cu o turistă cazată la același hotel. Se pare că Anda a fost zgâriată pe față de către femeia cu care s-a certat, iar la fața locului aau venit și poliția, dar și rudele femeii. Cântăreața s-a certat cu femeia și cu familia ei, dar lucrurile au degenerat.

Poliția a fost chemată la fața locului pentru a opri altercația. Anda Adam a făcut și câteva declarații despre incident, spunând că momentan se află cu polițiștii și le povestește ce s-a întâmplat.

”Acum sunt cu poliția și dau declarații. Revin după aceea!”, a spus Anda Adam pentru Spynews.ro.

Se pare că artista și o turistă din hotel s-au luat la ceartă din cauza copiilor și de la vorbe aruncate au ajuns la păruieli.

De altfel, Anda Adam s-a ales și cu câteva zgârieturi pe față. Totul s-a petrecut la un hotel de lux din Poiana Brașov, unde artista este cazată alături de partenerul său și de fetița ei.

Nu este prima oară când are conflicte

Cântăreața a venit la munte să se distreze și să petreacă sărbătorile de iarnă, însă se pare că din cauza copiilor s-a iscat un scandal monstru.

Anda Adam a intrat în conflict cu o femeie, iar lucrurile s-au precipitat, ajungându-se la violență fizică.

De altfel, Anda Adam nu este la primul scandal. Ea a amenințat, la un moment dat, o femeie care a vorbit cu fostul ei soț, Sorin, pe Instagram.

„Dacă te prind vreodată, nu cred ca mai ramai cu vreun fir de par in cap”, i-a spus artista femeii, care a publicat mesajele cu artista.

Urmăriți Playtech.ro și pe