Dorian Popa și bradul lui Lamborghini. Cât l-a costat să decoreze casa pentru Crăciun FOTO

Dorian Popa și bradul lui Lamborghini. Cât l-a costat să decoreze casa pentru Crăciun FOTO
Dorian Popa are brad de Crăciun Lamborghini!

Dorian Popa a furat startul și a împodobit deja bradul. Artistul este cunoscut pentru alegerile sale de luxoase, așa nici simbolul de Crăciun nu putea să fie altfel. Celebrul cântăreț a scos sume incredibile din buzunare pentru decorațiile casei. Cel din urmă și-a făcut un brad Lamborghini care cu siguranță este admirat de vecini. ,,Avem un 2023 aducător de voie bună încă din 20 noiembrie”, a spus vedeta.

Dorian Popa are decorațiuni speciale: „mi-am făcut brad Lamborghini!”

În ultimii ani a devenit la mare modă ca bradul de Crăciun să fie împodobit mai devreme decât spune tradiția. Majoritatea românilor adoră să îl facă în Ajun de sărbătoare, dar cu toate astea vedetele de la noi fură startul de cele mai multe ori.

Acesta este și cazul lui Dorian Popa, care și-a decorat casa în spiritul sărbătorilor chiar de la finele lunii noiembrie. Artistul și-a realizat un brad natural făcut din nenumărate crenguțe așezate pe un schelet de fier în formă de brad.

,,La mărimea asta e greu să găsești un brad frumos. Mai ales că în Domnești (n.r. – un locuiește el) la noi, când bate vântul, nu bate vântul, bate uraganul! Am optat pentru un schelet din fier, împodobit frumos cu crenguțe”, a explicat Dorian Popa într-un clip urcat pe YouTube.

Artistul s-a arătat extrem de fericit de felul în care arătau decorațiunile de anul acesta, mai cu seamă că le-a pregătit intens și o surpriză fanilor. Mai exact, este vorba despre un brad Lamborghini. Actorul a subliniat că de la stradă se vede ca și cum acolo ar fi reprezentanța Lamborghini pentru că în loc de steaua din vârf a pus emblema firmei.

Un astfel de vârf ajunge până la 1.500 de euro, iar globulețele cu aceeași emblemă sunt aproximativ 80 de euro bucata, iar lumânările parfumate se încadrează între 200 și 350 de euro.

,,Cât de tare! Mi-au dat lacrimile”

,,Avem un 2023 aducător de voie bună încă din 20 noiembrie. Suntem printre primii care aduc Crăciunul pe internet. Bradul e senzațional. Din stradă se vede ca și cum ai fi ajuns la reprezentanța Lamborghini”, a mai precizat vedeta.

Dorian Popa s-a filmat cum a aprins luminițele, moment în care le-a arătat internauților marea creație. La apăsarea unui buton, s-a declanșat un sunet asemănător cu cel al pornirii unei mașini, moment în care bradul s-a iluminat complet: ,,Cât de tare! Mi-au dat lacrimile! Cum e asta? E genial”, a exclamat Dorian la aprinderea instalației.

Cei care îl urmăresc și îl iubesc pe artist se așteptau la o nouă invenție din partea sa în acest moment special al anului. Unii dintre ei sunt de părere că surprizele abia încep în ceea ce îl privește.

Urmăriți Playtech.ro și pe