Dorian Popa rupe tăcerea. De ce nu face un copil, de fapt: ”Nu sunt impotent din cauza steroizilor” VIDEO

Dorian Popa rupe tăcerea. De ce nu face un copil, de fapt: ”Nu sunt impotent din cauza steroizilor” VIDEO
Dorian Popa mărturisește de ce nu a făcut până acum un copil

Multe au fost ipotezele care s-au vehiculat în tabloide și în mediul online conform cărora Dorian Popa nu ar face un copil. Cunoscutul cântăreț clarifică această poveste și mărturisește de ce nu s-a întâmplat deocamdată acest lucru. Care este motivul real pentru care nu a devenit până acum părinte și pentru care încă mai așteaptă momente bune până la acest eveniment?

Dorian Popa clarifică zvonurile. De ce nu a făcut un copil până acum?

Dorian Popa se bucură de un real succes atunci când vine vorba despre toate sectoarele. Acesta are o carieră fulminantă, iar chiar și în pandemie s-a bucurat de liniște în plan financiar datorită rețelelor de soscializare cu ajutorul cărora scoate sume foarte frumoase lună de lună.

Amintim că acesta a devenit foarte rapid unul din cei mai apreciați vlogeri de la noi. Pa plan amoros nici că are să se plângă, pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia iubită deja de 10 ani.

Cu toate astea, mărturisește că nu e încă pregătit să devină tată, deși mulți așteaptă cu nerăbdare acest lucru. Juratul de la Next Star a urmat cu mai mulți ani în urmă o cură cu steroizi, motiv de la care s-a zvonit că i-a fost afectată capacitatea de a procrea.

Care este motivul dezvăluit de juratul de la „Next Star”?

Între timp, Dorian a curățat steroizii pe care i-a luat acum câțiva ani cu ajutorul unui regim strict. Actorul a vorbit în detaliu despre acest subiect sensibil din viața sa în cadrul podcast-ului de pe canalul oficial de YouTube al lui Cătălin Măruță, mărturisind că îi este frică să devină părinte pentru că îi este frică și de ceea ce ar putea să-i ofere ziua de mâine.

“Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea.

Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau“, a mărturisit cunoscutul cântăreț. Dorian se iubește cu Claudia Iosif de nu mai puțin de zece ani. Femeia e cunoscută în online și în lumea mondenă drept Babs și este cu cinci ani mai mare decât el.