Dorian Popa, la un pas de o mică tragedie. Totul din cauza lui Dan Negru (exclusiv)

Dorian Popa, la un pas de o mică tragedie. Totul din cauza lui Dan Negru (exclusiv)
Dorian Popa, la un pas de mica tragedie

Săptămâna trecută, Dan Negru a revenit la filmările pentru emisiunea ”Next Star”, după o pauză lungă, impusă de pandemia de coronavirus. Acesta a vorbit despre regulile stricte de pe platourile de filmare, dar și despre Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, mare vedetă pe Internet.

Dorian Popa, la un pas de o mică tragedie

Dan Negru a spus că au început filmările la Next Star.

”Am reînceput filmările la ”Next Star”, săptămână trecută, și le continuăm și săptămâna aceasta. E singurul kids-show care a rezistat pe audiențe în piața de tv din România. PRO TV a încercat să copieze ”Next Star”, cu ”Voice Kids”, și Kanal D, cu ”Kids Sing!”, dar n-a ieșit. Sunt sigur că vor mai fi încercări de copiere a lui ”Next Star”, și m-ar bucura asta, înseamnă că suntem trendsetteri. Regulile de la filmări sunt drastice, cu testări la intrarea în platoul de tv, cu norme sanitare, cu public redus și cu măști până la intrarea în fața camerelor de filmat. La prima zi de filmare, am trecut pe lângă Ștefan Bănică Jr, și nu l-am recunoscut, din cauza măștii. Ne-a luat ceva timp, ca să ne acomodăm”, a spus Dan Negru pentru Impact.ro.

Dan Negru a mai spus că zilele trecute a fost Dorian Popa la el acasă, unde a avut o întâlnire de gradul 0 cu câinele lui ciobănesc mioritic, pe nume Google.

”Zilele trecute, a fost Dorian pe la mine pe acasă și a avut loc o întâlnire de gradul 3 între ciobănescul meu mioritic, Google, și Cheluțu, al lui Dorian Popa. Google are vreo 40 de kilograme, Cheluțu are vreo 4 kilograme și nu mi-am dat seama că mioriticul meu e lăsat liber prin curte. S-a terminat cu bine totul, dar m-a luat transpirația gândindu-mă prin ce aș fi trecut dacă Google s-ar fi repezit la prima vedetă patrupedă a țării”, mai spus Dan Negru.

”Nu cred că liliacul ăla scăpat prin China a dus la prăpădul pe care-l trăim ”

Ce a făcut Dan Negru în China, acum 8 ani, când a vizitat țara? Dan Negru a povestit tot.

”Eu cred că vacanțele vor deveni un lux și cred că noi, ăștia care am avut șansa să vedem lumea, vom fi priviți ca niște rarități. Mă bucur că am apucat să văd lumea normală și mă întristez că cei mici ai mei nu vor mai trăi în lumea aia. Nu cred că liliacul ăla scăpat prin China a dus la prăpădul pe care-l trăim și m-aș duce oricând acolo fără frică sau emoții. Dar nu cred că excursiile și vacanțele de dinainte se vor mai întoarce vreodată la normalitate”, a mai declarat Dan Negru.

Dan Negru are și o zgârcenie proverbială. De unde i se trage însă asta?

”Zgârcenia mi-e proverbială și nu mă dau deoparte să o recunosc. Am o pușculiță în formă de porcușor roșu, acasă, în Timișoara, pe care încă o păstrez și cred că mai am și niște lei din ăia vechi prin ea. Uneori, pe la semafor, mi se întâmplă să mă vadă unii cerșetori, care se îndepărtează repede de mașina mea, zicându-le celorlalți: “Lasă-l, că e Negru, ăsta e zgârcit, nu dă nimic!”…, a mai spus Dan Negru.