De ce vrea să-l ia Selly pe Dorian Popa pe o insulă pustie. Motivul aiuritor al vloggerului

De ce vrea să-l ia Selly pe Dorian Popa pe o insulă pustie. Motivul aiuritor al vloggerului
De ce vrea sa-l ia Selly pe Dorian Popa pe o insula pustie. Motivul aiuritor al vloggerului

Selly este cel mai iubit vlogger din România. Pe numele lui real Andrei Șelaru, artistul și-a creat o cumunitate de fani puternică pe rețelele de socializare. Aici postează informații educative, noutăți despre cariera lui muzicală și picanterii din viața personală. Recent, vloggerul a dezvăluit de ce vrea să-l ia pe Dorian Popa pe o insulă pustie. Motivul este de-a dreptul surprinzător! Ce legătură există între cei doi cântăreți.

Ce legătură există între Selly și Dorian Popa

Pe Dorian Popa și Selly îi leagă nu doar o colaborare muzicală, ci și o prietenie frumoasă. Sunt amândoi puși de șotii, talentați, cu priză la public și la fete. Iar de aici până la hituri pe bandă rulantă nu a mai fost decât un pas.

La momentul actual, Selly și Dorian Popa sunt printre cel mai bine cotați vloggeri din România. Au milioane de admiratori în social media, aprecieri care au contribuit la afacerile lor de succes.

Cât câștigă Selly și Dorian Popa din Youtube

Dorian Popa a devenit celebru acum 10 ani, odată cu lansarea serialului „Pariu cu Viața”, de la PRO TV, și a formației LaLa Band. În prezent, cântărețul se ocupă doar de mediul online, care îi rotunjeșete considerabil veniturile. Iată cât câștigă din Youtube.

„Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie. 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a precizat Dorian Popa într-un podcast.

De ce l-ar lua pe “Hatz, Johnule!” pe o insulă pustie

Nici Selly nu a duce rău la încasările din Youtube. Artistul spune că 15.000 de euro a câștigat cel mai mult într-o lună. Recent, vloggerul de succes a fost întrebat pe cine ar lua pe-o insulă pustie dintre: Gami, Madalin și Dorian Popa.

Aici probabil vreți să mă întrebați la care țin mai mult pentru că eu aș lua pe o insula pustie pe cel care s-ar descurca cel mai bine în acele condiții pentru a putea supraviețui, așa că evident dintre cei trei l-aș alege pe Dorian pentru că ar fi cel mai de încredere ajutor. El are forța și energia necesara pentru a face tot ce îi stă în putință să ne salveze. Sunt sigur că e de ajuns să strige “Hatz, Johnule!” la avioanele de deasupra și cineva ne va salva., a declarat Selly pentru Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI