Dorian Popa, pierderi de 100.000 de euro. Ce gafă colosală a putut să facă

Dorian Popa, pierderi de 100.000 de euro. Ce gafă colosală a putut să facă
Dorian Popa, gafă care l-a costat scump

Dorian Popa a avut o pierdere de 100.000 de euro. Cunoscutul actor a făcut o gafă colosală! Ce a putut să facă youtuber-ul în timp ce a vrut să se dea mare cu bolidul său de lux? Fanii au rămas fără cuvinte.

Dorian Popa, gafă uriașă: artistul trebuie să scoată 100.000 de euro din buzunar

Dorian Popa a comis-o teribil. Cunoscutul cântăreț a împrumutat un bolid în valoare de 500 de mii de euro pentru a-și face ‘numărul’ pe YouTube și a-și distra internauții. Din păcate, norocul nu a fost deloc de partea lui. Fostul jurat de la Next Star a provocat daune de 100 de mii de euro, din neatenția.

Artistul este acum bun de plată. Dorian are 2.06 milioane de urmăritori pe contul de YouTube și deseori se pune la mintea lor pentru cele mai mari provocări, chiar dacă acestea ar putea să-i dăuneze în cele din urmă.

Vedeta face aproape orice pentru cei care îl iubesc și așteaptă cu sufletul la gură clipurile extreme ale lui. De curând, artistul a împrumutat un Rols-Royce pentru a filma videoclipul piesei ‘Îți plac banii’, doar că planurile nu au ieșit întocmai cum a vrut vedeta și a reușit să avarieze serios bolidul.

„A comis-o Dorian! 100! A zis că se uita pe Waze că-i arăta la dreapta. 100 de k „, a zis Lungu Ciprian, proprietarul mașinii, pe TikTok.

Artistul a dat lovitura

Celebrul cântăreț a dat lovitura în pandemie și susține că afacerile îi merg bine. Acesta este unul din puținii artiști care s-au bucurat de sume frumușele chiar și în timpul crizei sanitare.

Cel din urmă a reușit să achiziționeze câteva terenuri din zona Domnești și acum ridică un cartier rezidențial. Vedeta și-a construit o vilă impresionantă, moment în care a realizat că îi place ce se întâmplă pe șantier și ar vrea să facă locuințe pentru oameni.

„ (…) L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence. Am reușit să cumpăr o parcelă de 700 de mp fix în fața casei mele și încă o parcelă de 700 de mp lipită de terenul meu.

Îmi doresc să fac un cartier care să se învecineze cât se poate de mult cu căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele a fost să construiesc și să văd șantierul de la mine din casă. (…) 35.000 de euro bucata, obiectiv vorbind 50 de euro mp”, a zis Dorian Popa în vlog.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI