Dorian Popa face bani din orice. Cât costă o casă în complexul rezidențial pe care îl construiește

Dorian Popa face bani din orice. Cât costă o casă în complexul rezidențial pe care îl construiește
Cât costă complextul rezidențial pe care îl construiește Dorian Popa?

Dorian Popa este de departe una din vedetele norocoase de la noi. Acesta se bucură de succes pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare. Cunoscutul actor și cântăreț construiește acum un complext rezidențial. Cât costă un apartament din cadrul proiectului vedetei?

Dorian Popa este pe cai mari: cât costă un apartament în complexul rezidențial construit de el?

Dorian Popa nu are deloc de ce să se plângă. Acesta ajuns să facă bani din orice activitate pe care o face, iar platformele online sunt cele care l-au ajutat serios în perioada pandemică și nu numai.

Amintim că acesta a fost prezent pasager în câteva emisiuni televizate precum XNS cu Dan Capatos, dar fanii s-au bucurat enorm să-l vadă în serialul ‘Fructul Oprit’, de la Antena 1. După terminarea filmărilor, acesta s-a îndreptat mai mult în mediul online de unde scoate bani frumoși, lucru pe care l-a și recunoscut în nenumărate interviuri.

Criza sanitară nu i-a afectat deloc veniturile, ba din contră. În timp ce alți artiști se plâng de lipsa concertelor și a evenimentelor sau de piesele de teatru care nu-și mai fac apariția, lui Dorian Popa îi merg afacerile exact cum visează.

Actorul și-a propus să construiască un cartier rezidențial lângă casa sa din Domnești, iar de curând a reușit să achiziționeze câteva terenuri și să ridice primele case. Ideea unui astfel de cartier i-a venit în momentul în care s-a apucat să-și ridice propria locuință în care a investit 300.000 de euro. Vedeta și-a dat seama că îi face plăcere să se implice în lucrările de pe șantiere, iar astfel a dat naștere la „Hâtz Rezidence”.

„Am reușit”

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a zis el în vlog.

Pentru că este la fel de transparent așa cum adoră fanii, cântărețul a mai venit cu detalii despre proiect. El a mărturisit și care sunt costurile, dar și cât a scos din buzunar pentru o parcelă. O casă în cartierul artistului costă în jur de 150.000 de euro, arată wowbiz.ro.

„Am reușit să cumpăr o parcelă de 700 de mp fix în fața casei mele și încă o parcelă de 700 de mp lipită de terenul meu. Îmi doresc să fac un cartier care să se învecineze cât se poate de mult cu căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele a fost să construiesc și să văd șantierul de la mine din casă.(…) 35.000 de euro bucata, obiectiv vorbind 50 de euro mp.”, a povestit artistul într-un vlog.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI