Dorian Popa, mână largă. Pe ce a dat 35.000 de euro: ”Cea mai mare greșeala din viața mea”

Dorian Popa, mână largă. Pe ce a dat 35.000 de euro: ”Cea mai mare greșeala din viața mea”
Dorian Popa, o nouă aroganță. Pe ce a dat 35.000 de euro

Dorian Popa a ajuns la un nivel care îi permite să facă aroganțe. Casă de lux, mașini scumpe, haine de ultimă modă și accesorii în același ton. Și dacă aceste cheltuieli erau povestite fanilor dinainte ca acestea să se întâmple, cea mai recentă, însă, a luat prin surprindere pe toată lumea.

Dorian Popa, o nouă cheltuială. „Hârtiile astea au costat 35.000 de euro”

Dorian Popa a vorbit în repetate rânduri despre o anume garsonieră în care a locuit în timpul studenției, dar pe care a lăsat-o de izbeliște după ce și-a făcut casă. Și-a amintit ulterior de ea și a trecut la renovări…care l-au costat 35.000 de euro.

„Hâtz Johnuțule și în mânuță avem actele! Suntem victorioși! Bravo, mamișor! Avem mai puțin cu 35.000 de euro în conturi, însă avem hârtiile astea care au costat 35.000 de euro. Și ce credeți, nu este o mașină!

„Garsoniera o să vreau să fie și un studio foto, că de multe ori am avut nevoie și am dat din colț în colț. De ce nu? Vin la mine acasă frumos, trage rola, pac-pac, pozele. Dar, până una alta, să trecem la treabă. Lucrurile se mișcă repede. Mă iau emoțiile acum. Va fi și un led pe jos, va fi un pat de doi metri aici, cu două picioare de sticlă sau unul pe mijloc, ca să pară că levitează. Mai avem o mică problemuță cu geamul, să vedem cum ieșim cu aerisirea centralei. Balconul ăsta o să fie”, a povestit cântărețul într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

„A fost cea mai mare greșeala din viața mea”

Solistul a povestit în cadrul unui alt filmuleț postat pe Youtube care a fost cel mai mare regret al său. El le-a vorbit fanilor despre momentul când s-a împrumutat la bancă, fiind nevoit ulterior să îi restituie treptat, lunar. Nu este vorba despre faptul că acesta nu ar fi putut plăti banii; la mijloc s-a aflat doar o memorie scurtă, căci interpretul uita să depună suma la bancă.

„Da, de 5000 de euro pentru prima mașină. ( n.r. dacă a făcut credite). Aveam banii, dar nu mai aveam răbdare să aștept. Trebuia să mai am răbdare 2-3 luni luni până când îmi intrau banii efectiv. A fost cea mai mare greșeala din viața mea! Nu e neapărat că nu aveam banii, ci știi cum e niciodată nu le plătești la timp că ai altele pe cap!”, a povestit el pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI