Dorian Popa, mai sărac cu 100.000 de euro. Asta e diferența dintre el și Bianca Drăgușanu

Dorian Popa, mai sărac cu 100.000 de euro. Asta e diferența dintre el și Bianca Drăgușanu
Dorian Popa, mai sarac cu 100.000 de euro. Asta e diferenta dintre el si Bianca Dragusanu

Dorian Popa este, cu siguranță, unul dintre cei mai îndrăgiți și populari artiști din România. Notorietatea cântărețului a crescut după ce a devenit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online, cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram și Youtube. Vedeta de la Antena 1 încasează sume fabuloase de bani din mediul virtual, în urma contractelor de imagine pe care onorează.

Dorian Popa, mai sărac cu 100.000 de euro

Datorită popularității sale, Dorian Popa este mereu contactat de diverse firme pentru un posibil contract avantajos. Cu toate acestea, solistul a povestit că au existat și momente în care a refuzat anumite colaborări, precum cea a unui celebru studio de videochat, contract pe care l-a onorat Bianca Drăgușanu.

„A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun.

Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului.”, a declarat Dorian Popa într-un podcast de pe Youtube.

Dorian Popa vrea să ridice Hatz Residence

Deși pandemia de coronavirus a afectat mulți artiști de pe piața muzicală din România, Dorian Popa a fost unul dintre norocoșii care s-au reprofilat și a câștigat bani frumoși din Youtube și Instagram.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube.”, a declarat Dorian Popa în podcastul Acasă la Măruță.

A cucerit lumea muzicală, mediul online și scena teatrului iar acum se gândește să ridice Hatz Residence, un complex de rezidențial pe care plănuiește să-l construiască lângă propria lui casă.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, declara Dorian Popa în unul din vlog-urile sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI