Câți bani a câștigat Dorian Popa. Cântărețul-vlogger a câștigat sume uriașe și în pandemie

Câți bani a câștigat Dorian Popa. Cântărețul-vlogger a câștigat sume uriașe și în pandemie
Cati bani a castigat Dorian Popa

Deși anul 2020 a fost unul dificil pentru toată lumea, pandemia afectând puternic mai toate sectoarele de afaceri, iată că nu este și cazul lui Dorian Popa, cântărețul-vlogger.

Câți bani a câștigat Dorian Popa

Astfel că Dorian Popa a dus-o destul de bine și la vreme de pandemie și chiar dacă nu a mai avut cântări, afacerile i-au mers ca pe roate.

Dorian Popa Show SRL este socitetatea înființată de artist în anul 2018, cu sediul în județul Ilfov. Ea are ca obiectiv de activitate principal activități de interpretare artistică și a înregistrat un profit frumușel în 2020. Anul trecut, DORIAN POPA SHOW S.R.L. a raportat o cifră de afaceri de 2.058.060 RON cu un profit de 1.703.991 RON, la un număr de 1 angajați, după 3 ani de activitate, conform replicaonline.ro. De menționat este că societatea este administrată numai  de artist, care apare și ca unic asociat în firmă.

Dorian Popa demarează lucrările la ”Hâtz Rezidence”

După ce artistul și-a construit o casă, în care a investit peste 300.000 de euro, acesta s-a lansat și în imobiliare. Astfel că Dorian Popa are în plan să ridice un cartier întreg chiar în Domnești. El este pregătit să înceapă lucrările pentru ”Hâtz Residence”, și anume, un cartier rezidențial pe care o să îl construiască chiar lângă propria casă. El a cumpărat mai multe terenuri și este pregătit să demareze lucrările.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, spunea Dorian Popa în unul din vlog-urile sale.

Dorian Popa, cifre uriașe pe rețelele de socializare

De menționat este Dorian Popa este unul dintre renumiții influenceri din România. El are un milion de urmăritori pe Facebook, 2,3 milioane de admiratori pe Instagram și alte două milioane de fani pe Youtube. Artistul nu s-a oprit aici și și-a făcut vedetă și câinele, pe Cheluțu, iar melodia lor a atins peste 22 de milioane de vizualizări pe Youtube. De asemenea, Cheluțu și-a împrumutat și imaginea pentru o reclamă în centrul comercial Afi Palace Cotroceni din Capitală.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube.”, a declarat Dorian Popa în podcastul Acasă la Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI