Câți bani câștigă Dorian Popa pentru un singur click pe instagram. Suma este colosală

Câți bani câștigă Dorian Popa pentru un singur click pe instagram. Suma este colosală
Câți bani câștigă Dorian Popa pentru un singur click pe instagram

Dorian Popa este un artist urmărit pe Instagram, Facebook și YouTube. El a adunat peste cinci milioane de fani pe rețelele de socializare și numai o postare pe oricare dintre conturi costă cât o mașină nouă.

Câți bani câștigă Dorian Popa pentru un singur click pe instagram

Dorian Popa s-a făcut cunoscut publicului larg prin serialele Lala Band și Pariu cu viața. El a ajuns să fie urmărit de publicul său datorită postărilor zilnice pe care le face în mediul online, dar și tarifele pe care le percepe sunt pe măsură. Prezent mai ales pe Instagram și YouTube, acesta are 2,3 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe YouTube și 1 milion pe Facebook. Astfel că brand-urile care vor să își promoveze produsele prin intermediul conturilor lui trebuie să plătească bani grei pentru o atare reclamă.

Așadar, Dorian Popa este în topul celor mai bine plătiți influenceri din România, iar potrivit Click.ro, s-au aflat și tarifele pe care artistul le percepe pentru reclamele de pe rețelele de socializare.

La el un, giveaway pe Instagram costă între… 5.000 și 10.000 de euro. Promovarea unui singur produs printr-un filmuleț postat pe Instagram costă 4.500-5.500 de euro. O fotografie menită să reprezinte promovarea unui singur produs costă între 3.000 și 3.500 de euro, iar dacă firmele optează pentru varianta InstaStory trebuie să scoată din buzunar 1.500 de euro, pentru 15 secunde de filmare.

Și căinele lui e bogat

Pentru promovarea pe Facebook, Dorian Popa percepe o taxă de 1.000 de Euro, dar niciTikTok-ul nu e  de neglijat. Astfel, o promovare pe contul său de Tik Tok costă între 2.000 și 3.000 de euro.

Dar și câinele lui Dorian Popa, celebrul Cheluțu, scoate bani frumoși din publicitate. Astfel că patrupedul a apărut la evenimente și emisiuni, alături de Dorian Popa, ajungând să fie contactat, alături de stăpânul său, pentru apariții în diverse spoturi publicitare.

Mama lui Dorian Popa, probleme de sănătate

Recent, Dorian Popa le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare că mama sa se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

„Norocoşi noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că Mamişor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm. Mulţumim din suflet domnului doctor urolog (…), din suflet mulţumim pentru că a fost acolo alături de noi.

Mamişor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis: Nu, sâmbăta asta, dacă vreţi să mai ajungeţi la nuntă. Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă. Piatra a coborât pe ureter”, le-a povestit Dorian Popa internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI