Dorian Popa, imaginea care îl va scoate din minți pe Alex Velea. Ce face alături de Abi Talent: ”M-ai dezamăgit!”

Dorian Popa s-a fotografiat alături de Abi Talent. Imaginea care o să-l înfurie pe Alex Velea

Dorian Popa și-a șocat fanii cu o fotografie alături de Abi Talent. Sub ce pretext s-au întâlnit cei doi și de ce acest lucru îl va scoate din minți pe Alex Velea? Care a fost reacția fanilor când au văzut surpriza pregătită de actor?

Dorian Popa s-a fotografiat cu Abi Talent

Dorian Popa a reușit să-și suprindă de tot fanii de data aceasta. Cunoscuta vedetă are o serie de vlog-uri interesante pe canalul său de YouTube unde gătește cele mai în vogă rețete de pe instagram/Tik Tok. Majoritatea dintre acestea sunt destinate copiilor, pentru că sunt simplu de preparat și nu e nevoie de foarte multe ingrediente.

Cum pe solist îl urmăresc foarte mulți minori, s-a gândit că este o serie interesantă pentru micuți, mai cu seamă că situația pe care o traversăm ne găsește pe toți în case. Pentru a le aduce câteva idei fanilor despre cum să petreacă timpul în locuință, solistul îi îndeamnă să gătească. O inițiativă foarte bună, însă un detaliu pare că i-a scăpat juratului de la Next Star.

Dorian Popa alături de Abi Talent. Imaginea care o să-l enerveze pe Alex Velea
Dorian Popa alături de Abi Talent. Imaginea care o să-l enerveze pe Alex Velea

„De unde până unde prietenie între voi?”

Acesta a decis ca următorul episod să fie alături de nimeni altul decât Abi Talent, cel care a avut o dispută de zile mari alături de Alex Velea, prieten cu Dorian. Se pare că focul dintre cei doi s-a stins, după ce jignirile din mediul online au încetat să fie aruncate. Apele s-au calmat, dar câțiva dintre fani ai actorului din Sacrificiul nu au înțeles deloc alegerea sa în privința invitatului.

„WTf??‍♂️??‍♂️??‍♂️ Doriane , cu asta îți pui tu poză pe insta??”, „Nu te mai urmăresc”, „De unde până unde prietenie între voi?”, „Johnule, îl înveți și ep el să se îmbrace?”, au fost doar câteva din comentariile acide ale urmăritorilor lui Dorian. Cu toate astea, sunt și câțiva care au apreciat ideea sa și care i-au arătat suportul către astfel de surprize.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI