Dorian Popa, apostrofat dur pentru că a apărut gol la Măruță: ”Cine-i Conan Barbarul de aici?” VIDEO

Dorian Popa, apostrofat dur pentru că a apărut gol la Măruță: ”Cine-i Conan Barbarul de aici?” VIDEO
Dorian Popa a strârnit un val de reacții după apariția sa de la emisiunea lui Măruță

Dorian Popa a fost pus la zid de nume cunoscute din România care li-au văzut în apariția recentă din emisiunea lui Măruță de pe YouTube. Acesta a stârnit un val de reacții de tot felul din cauza modului în care s-a prezentat.

Dorian Popa, apariție neașteptată la emisiunea lui Cătălin Măruță

Dorian Popa a trecut și el pe la casa lui Măruță. Celebrul prezentator de la Pro TV i-a surprins pe fanii săi cu un podcast special născut în această pandemie. El și-a propus să dezgolească vedetele și să le facă să își verse sufletul în fața celor care le urmăresc.

În cadrul emisiunilor de pe YouTube mulți români au reușit să cunoască mai bine personajele pe care nu le ratează la fiecare apariție de pe micul ecran. Iată că una în una din ediții moderatorul l-a avut invitat pe Dorian Popa, unul din cei mai cunoscuți influenceri de la noi.

Nume mari din lumea publică au venit cu câteva reacții neașteptate după apariția neașteptată a actorului care s-a prezentat în fața lui Cătălin Măruță la bustul gol.

„Cine-i Conan Barbarul de aici şi de ce dezbrăcat? (…) Da, o duce bine. Bravo lui”, a spus amuzat jurnalistul Alex Nedea de la Recorder.

Pe de altă parte, Diana Oncioiu de la publicaţia Dela0.ro a spus:

„Da, eu mă bucur pentru om că face bani, dar nu poţi să nu zâmbeşti aşa un pic amar. Omul face într-o lună cât am strâns noi în doi ani jumătate cu un proiect independent care funcţionează din donaţii. În doi ani jumate am făcut 60.000 de euro”, a spus jurnalista.

„Aflu acum că există şi (gol)cast”

Claudiu Pândaru de la Digi24 şi Republica a spus: „Ştiam că există podcast, aflu acum că există şi (gol)cast”, cu referire la faptul că Dorian Popa a stat pe tot parcursul podcastului cu Măruţă la bustul gol.

Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro, a afirmat:

„Ce n-a spus Dorian Popa, şi e foarte important, e cum face aceşti bani. Aici e diferenţa dintre calitate şi divertisment. Eşti un brand şi vii la mine să facem un proiect publicitar, iar eu o să îţi zic că îl marcăm că aşa e corect. Apoi se duce şi la un influencer care acceptă să pună reclama astfel încât să pară că e de la el. La cine crezi că se duce brandul?”

De asemenea, mai mulți internauți care au vizionat podcast-ul au rămas cu un semn de întrebare cu privire la gestul artistului. „Dorian Popa, dezbrăcat de secrete și de cămașă. Lucruri nespuse , totul la vedere! ?”, a fost chiar comentariul fixat de cunoscutul prezentator de televiziune în dreptul video-ului cu actorul.