Dorian Popa e pe interes? Dezvăluiri rușinoase despre artist: ”M-a înșelat cu o fată cu super mulți bani”

Una dintre cele mai populare artiste din România a făcut dezvăluiri rușinoase despre Dorian Popa. Fosta concurentă de la Survivor România a declarat că ea și iubitul Claudiei Iosif au fost împreună, în anii de liceu. Solista susține că actorul din Sacrificiul i-a fost infidel cu o fată de bani gata. Despre cine este vorba.

Dorian Popa e pe interes?

Bombă în showbizul românesc. Alexandra Stan și Dorian Popa au fost într-o relație acum mai bine de 10 ani de zile. Fosta Faimoasă de la Survivor România a dezvăluit, în direct, în cadrul unei emisiuni televizate că s-a iubit cu celebrul artist.

Fostul partener al Alinei Eremia din Pariu cu Viața și artista cu renume internațional au fost împreună pe vremea când erau doar doi adolescenți care-și toceau toceau coatele pe băncile din liceu. Alexandra Stan susține că ea și Dorian Popa s-au despărțit deoarece juratul de la Next Star ar fi înșelat-o cu o altă fată din Constanța.

Dar asta nu este tot. Blondina l-a acuzat pe Dorian Popa nu doar de faptul că i-a fost infidel, ci și că ar fi fost pe interes, domnișoara după care i s-ar fi aprins călcâiele având foarte mulți bani la vremea respectivă. Alexandra Stan a mărturisit că solistul a fost primul ei iubit și că era un băiat foarte romantic, care o răsfăța cu mesaje de dragoste și o alinta „my boo” (n.r. – iubita mea).

„Nu a fost primul sărut, a fost prima relație. Dar chiar m-a înșelat. Cu o fată de la noi din Constanța. Era pe interes, că ea avea super mulți bani. Și eu aveam un alt crush, un golan. Dorian era super romantic. Îmi trimitea versuri de la piese, îmi spunea „my boo”. E un băiat extraordinar, apreciez foarte mult ce face. Le-a dat multora din Constanța peste nas, care au râs de el”, s-a confesat Alexandra Stan la o emisiune TV, scriu cei de la spynews.ro.

Alexandra Stan s-a despărțit de Bogdan Drăghici

Frumoasa blondină a confirmat faptul că relația dintre ea și Bogdan Drăghici a ajuns la sfârșit, după ce în mediul online apăruse o scrisoare de adio pe care Alexandra Stan i-o adresa fostului ei iubit. Cântăreața a specificat că cei doi foști parteneri s-au despărțit pe cale amiabilă, fără certuri, și au rămas în relații foarte bune.

„Nu mai sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani.

Dau foaie cu foaie ca la ceapă și să cunosc esența. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certat”, a completat artista, conform sursei citate.