Dorian Popa, afacere de milioane. Cum vrea să se asigure pe viață, investiția de proporții

Dorian Popa, afacere de milioane. Cum vrea să se asigure pe viață, investiția de proporții
Dorian Popa investeste in afaceri imobiliare

Dorian Popa s-a implicat într-o afacere de milioane. Cum vrea să se asigure pe viață și care este investiția de proporții a artistului, citiți în rândurile de mai jos.

Dorian Popa vrea să dea lovitura. Ar urma să câștige milioane. În ce afacere a intrat cântărețul

Dorian Popa este implicat într-o afacere de milioane, vrând astfel să se asigure pe viață. Cântărețul și-a investit banii într-o afacere la modă.

Dorian Popa a surprins pe toată lumea cu o investiție la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cântărețul este hotărât să intre în afacerile imobiliare. Vrea să construiască un cartier rezidențial.

Artistul și-a obișnuit fanii cu afaceri mari

Artistul plin de bani și-a obișnuit deja fanii cu investițiile de sute de mii de euro. După ce a muncit din greu, dar și cu ajutorul atitudinii pozitive pe care o are, Dorian Popa încearcă să își mai îndeplinească un vis. Acesta vrea să dea lovitura și în imobiliare.

Celebrul artist este foarte hotărât să intre în afacerile imobiliare și nu oricum, ci într-o afacere mare, cum face de obicei. Astfel, Dorian Popa a recunoscut în repetate rânduri că a reușit să strângă bani mulți, fie din muzică, fie din vloggurile sale zilnice, iar acum este momentul pentru o investiție de anvergură. Artistul a început deja demersurile pentru ca visul său imobiliar să devină realitate.

Dorian Popa și-a mai cumpărat o bucată de pământ

Cântărețul și-a achiziționat zilele trecute un teren în Domnești, chiar lângă vila sa de lux în care locuiește cu iubita lui Claudia și care l-a costat în total circa 300.000 de euro.

Astfel, ieri, Dorian Popa a mai cumpărat un teren în fața casei sale, alăturat de primul cumpărat pe care a dat nu mai puțin de 70.000 de euro. Astfel, volggerulvrea să pună bucată lângă bucată de pământ, pentru a ridica un cartier rezidențial. Cartierul ar urma să se numească ”Hâtz”.

Dorian Popa își anunșă fanii despre tot ceea ce face

De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a spus Dorian Popa, potrivit spynews.ro.

Dorian Popa își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, iar acesta are pretenția de la aceștia să nu creadă că vrea să se dea mare cu ultimele realizări.

Dorian Popa nu se dă mare

Să nu cumva să credeți că spun asta cu scopul de a mă fălii sau a mă da mare, că mai vad în continuare comentarii răutăcioase. Mi-aș dori din suflet să nu mai dați acele comentarii răutăcioase, că eu chiar nu vreau să mă fălesc”, a mai spus îndrăgitul cântăreț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI