Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa. Câți bani a putut să plătească, fără nicio reținere

Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa. Câți bani a putut să plătească, fără nicio reținere
Dorian Popa, acuzat că a luat bani de la Gabi Firea pentru reclamă: ”Piscina din curte cu cheltuială se ține!”

Dorian Popa nu se dă în laturi atunci când vine vorba despre lux și opulență. Artistul i-a oferit, recent, iubitei lui un cadou de mii de euro. Despre ce este vorba?

Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa

Dorian Popa se numără printre cei mai carismatici artiști ai momentului. Are succes din punct de vedere profesional, o iubită foarte frumoasă și duce o viață de lux pe care nu ezită sa o afișeze cu fiecare ocazie care se ivește.

Se pare că artistul nu se zgârcește nici atunci când vine vorba de iubita lui, frumoasa brunetă Babs, Claudia Iosif. Recent, vedeta i-a oferit femeii iubite un cadou extrem de scump, în valoare de câteva mii de euro. Cea care a anunțat lucrul acesta și a postat imagini cu cadoul primit a fost chiar iubita artistului.

Este vorba despre un ceas de lux extrem de valoros, pe care Babs l-a arătat tuturor urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Iar asta nu este singura dovada de iubire din partea lui Dorian: el îsi răsfață frecvent partenera de viață cu declarații romantice demne de apreciere.

Asta însă nu este nimic, dacă luăm în calcul un alt cadou oferit de artist iubitei sale. Ne referim la mașina în valoare de sute de mii de euro, pe care Dorian i-a dăruit-o lui Babs, de care bruneta s-a arătat de-a dreptul încântată la momentul respectiv.

Dorian: Lăsăm lucrurile să vină de la Doamne, Doamne

Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi locuiesc împreuna în casa de vis pe care o au în Domnești, la care artistul a pus mult suflet până a finalizat-o și s-au mutat în ea. În ce privește venirea pe lume a unui copil, artistul spunea la un moment dat ca lasa lucrurile în voia lui Dumnezeu. Tot el a mai spus, în cadrul emisiunii „Acces Direct” că nu se simte pregătit încă pentru acest lucru.

Se știe ca artistul iubește mult copiii și își dorește ca și el să fie binecuvântat la un moment dat, însă, se pare că cei doi iubiți nu grăbesc lucrurile, lăsându-le să decurgă în mod natural.

”Nu știu. Lăsăm lucrurile să vină de la Doamne, Doamne. Cu siguranță că ne dorim asta, cu siguranță ne dorim o familie în viitor, dar deocamdată nu știu. Eu sunt mai mititel așa, sunt mai panicat, mai… Știu că e frumos, dar să nu pierdem din vedere că eu vin dintr-o familie care nu a reușit să… Doamne ajută!”, a declarat Dorian Popa.

Recent, artistul a șocat pe toată lumea după ce a ales să-și schimbe numele din cartea de identitate. „Hâtz” este pseudonimul după care era cunoscut artistul și pe care l-a introdus și în buletin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI