Dorian Popa a speriat-o rău pe iubita lui în vacanță. Cum a vrut să o impresioneze și cât de riscant a fost

Dorian Popa a speriat-o rău pe iubita lui în vacanță. Cum a vrut să o impresioneze și cât de riscant a fost
Dorian Popa a speriat-o rău pe iubita lui în vacanță

Dorian Popa și iubita sa, Claudia Iosif și-au început anul cu o vacanță de 5 stele în Dubai. Acolo, cântărețul a încercat să o impresioneze pe frumoasa lui iubită într-un mod foarte riscant. Totul s-a petrecut la o înălțime de 170 de metri.

Dorian Popa, vacanță la înălțime: ”Senzaţia a fost incredibilă”

Artistul i-a dedicat această vacanță din Dubai de șase zile, iubitei sale, Claudia Iosif, care pe 8 ianuarie și-a aniversat ziua de naștere. Însă, Dorian Popa nu s-a rezumat doar la atât, ci a vrut să facă ceva cu totul special. Mai exact, cei doi îndrăgostiți au mers împreună la Dubai Marina să se dea cu tiroliana de la 170 de metri altitudine. Însă, ajunși la fața locului, iubita s-a speriat și a preferat să rămână cu picioarele pe pământ. În schimb, Dorian Popa a demonstrat din nou că are curaj și că iubește pericolul.

dorian popa, tiroliană, 170 de metri înălțime
Dorian Popa s-a dat cu tiroliana la 170 de metri înălţime

”Am alunecat cu 80 km pe oră, iar senzaţia a fost incredibilă. Din păcate, Babs nu a vrut să facă aşa ceva, însă eu m-am dat pentru că era un vis mai vechi. Văzusem la colegul şi prietenul meu Liviu Teodorescu în urmă cu ceva timp, când a fost şi el aici”, a povestit Dorian.

După senzațiile tari de la 170 de metri înălțime, cei doi au continuat ziua cu încă o activitate ieșită din comun, cu ocazia zilei iubitei sale. Mai exact, Dorian Popa și Claudia Iosif au participat la curse de cămile. Aceștia s-au pozat cu câteva dintre animalele de acolo, după care s-au întors la hotel. Seara, cei doi îndrăgostiți au luat cina la un celebru restaurantul unui chef celebru, unde s-au desfătat cu tot felul de delicatese. De asemenea, pe parcursul vacanței de șase zile petrecute în Dubai, Dorian Popa și iubita sa au făcut și safari în deşert.

”Ne-am bucurat de această excursie şi sperăm să ne mai întoarcem pentru că sunt multe puncte de atracţie pe care trebuie să le vedem. Din păcate, timpul a fost prea scurt, doar şase zile de vacanţă”, a mai spus Dorian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI