Dorian Popa a scăpat porumbelul în direct, la tv. Răzvan Simion a rămas cu gura căscată

Dorian Popa a scăpat porumbelul în direct, la tv. Răzvan Simion a rămas cu gura căscată
Dorian Popa a scăpat porumbelul în direct, la tv. Răzvan Simion a fost uimit

Dorian Popa a fost invitat în această dimineață la ”Neatza”, unde a venit pentru a-și promova cea mai recentă piesă, scoasă alături de Natalia Ada, ”Cel mai bun prieten”. Discuția dintre el și una dintre gazdele emisiunii, Răzvan Simion, a pornit însă  de la puzderi de activități pe care le desfășoară cântărețul și energia cu care acesta le trece. Artistul a fost compătimit de prezentator.

Dorian Popa, în vizită la ”Neatza”. I-a spus lui Răzvan Simion care este cheia succesului său și cum îmbină utilul cu plăcutul până și în vacanțe

„În ultimele zile, l-am văzut pe Dorian Popa la toate podcasturile. Cine are podcast în România, l-a invitat, și cine nu are, sigur stă să-i dea chiar în acest moment telefon pentru a-l invita. Toți te-au întrebat cum îți faci banii pe Youtube, pe rețelele de socializare, cât face Chelutzu, dar nimeni nu te-a întrebat cât de mult muncești. Așadar, Dorian, mari poți?”, l-a întrebat Răzvan Simion pe cântăreț.

Artistul a fost plăcut impresionat de întrebare și a mărturisit că mai are multă energie de muncă. Ba chiar până și în vacanțe se ocupă de platformele pe care le are, postând în continuare chiar și în momentele sale de relaxare.

„Uau, mi s-a făcut pielea de gâină. Da, nu am fost întrebat. Muncesc foarte mult. Mai pot. Întotdeauna am grijă să mă odihnesc, mai ales pentru un sportiv e foarte importantă odihna. Dacă Dumnezeu mi-a dat energia atât cât să nu forțez prea tare, de ce nu? De cele mai multe ori, în concediu și acolo mă duc tot pentru un deal. Asta e una dintre cheile succesului”, a răspuns artistul. 

Își iei pauză vreodată?

„Am zis că nu iau până în ziua când termin casa, dar m-am mai pus să construiesc ceva. Vreau să fac un mini cartier, pe nume ”Hâtz Residence”, fix vis-a-vis de căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele, Răzvane, este să ies din casă, poate chiar și în halat, și să văd ce fac băieții pe șantier. Astfel nu vreau să existe drumurile astea casă-șantier, care te pot omorî. Mie îmi plac foarte mult imobiliarele. Am descoperit că sufletul meu e acolo”, a mai spus Dorian Popa, cu o altă ocazie, tot la matinalul de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI