Donația imensă făcută de Lidl. Unde vor ajunge 10 milioane de euro din încasările lanțului de magazine

Donația imensă făcută de Lidl. Unde vor ajunge 10 milioane de euro din încasările lanțului de magazine
Donația făcută de Lidl

Lidl este un lanț de retaileri internaționali cu care operează peste 12.000 de magazine în Europa și Statele Unite. Are sediul central în Neckarsulm, Baden-Württemberg, compania aparține grupului Schwarz, care operează și lanțul de hipermarketuri Kaufland. Iată care este donația imensă făcută de Lidl, în valoare de 10 milioane de euro.

10 milioane de euro – donația imensă făcută de Lidl

Lidl este principalul concurent al unui lanț de reduceri german similar Aldi pe mai multe piețe. Există magazine Lidl în aproape toate statele membre ale Uniunii Europene, precum și la noi în țară. Magazinele Lidl sunt prezente și în Elveția, Serbia, Regatul Unit, Statele Unite dar și România.

Lanțul de reduceri Lidl contribuie la sprijinirea victimelor inundațiilor din Renania-Palatinat și Renania de Nord-Westfalia. În consecință, compania donează zece milioane de euro.

„Condoleanțele noastre sunt transmise celor afectați”, a declarat un reprezentant a companiei, potrivit focus.de.

Donația făcută de magazinele Lidl

Magazinele de hardware și supermarketurile au ajutat deja victimele dezastrului inundațiilor. Ajutoarele făcute de  Lidl se intensifică. După ce compania a donat deja alimente celor afectați și ajutoarelor, Lidl transferă acum zece milioane de euro în ajutor pentru inundații.

„Urmărim evenimentele din zonele de inundații din Renania de Nord-Westfalia și Renania-Palatinat cu o compasiune profundă și o mare tristețe”, a declarat un comunicat de presă.

Lidl a donat 10 milioane de euro

Reprezentanții magazinelor Lidl au adresat condoleanțe celor afectați de inundații precum și rudelor acestora:

„Condoleanțele noastre se adresează celor afectați și rudelor lor, gândurile și dorințele noastre se îndreaptă către cei care persistă în incertitudine și luptă pentru viața lor și bunurile lor. Aprecierea și admirația noastră se adresează tuturor celor care trăiesc zi și noapte zonele de inundații sunt în acțiune și, în cele mai nefavorabile circumstanțe, sprijin auto-sacrificat pentru persoanele care au nevoie. „

Lidl donații pentru victimele inundațiilor

Sectorul de distribuție pe scară largă din Belgia își arată sprijinul pentru victimele vremii nefavorabile, donând alimente sau plătind bani Crucii Roșii. 

Crucea Roșie a lansat un apel pentru donații pentru persoanele afectate de inundații. Pentru a efectua plata, cei implicați pot depune banii într-un număr de cont. Lidl a răspuns apelului făcut de Crucea Roșie din Belgia și a donat 500.000 de euro. Pe lângă donația în bani, Lidl a dat și produse alimentare, dar și gel de duș, scutece și apă către cele mai afectate municipalități. În total, au fost donați 100.000 de euro bunuri, potrivit celor de la archynewsy.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI