Câți bani ar putea câștiga Melania, în urma divorțului de Donald Trump. Suma este uriașă

Câți bani ar putea câștiga Melania, în urma divorțului de Donald Trump. Suma este uriașă
Cu cati bani s-ar alege Melania Trump in cazul unui divort de Donald Trump

În timp ce Donald Trump se tot agaţă de scaunul prezidenţial, umblă vorba că soţia lui, Melania, pregăteşte, în culise, divorţul. De altfel, la vârsta de 50 de ani, Prima Doamnă a Americii așteaptă debarcarea de la Casa Albă pentru a face pasul, căci aceasta nu vrea să îi dea această lovitură soțului ei câtă vreme este încă președinte în exercițiu.

Câți bani ar putea câștiga Melania, în urma divorțului de Donald Trump

„Melania de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca ea să poată divorţa. Dacă ea ar face acest pas cât timp el este încă în funcţie, o umilinţă extremă pentru Trump, el ar găsi o cale pentru a o pedepsi”, spune Omarosa Manigault Newman, fostă asistentă a preşedintelui Trump.

Umblă vorba prin târg că Melania Trump a negociat un contract post nupţial cu Donald Trump, prin care ea se asigură că fiul lor, Barron, va avea drepturi egale la moştenirea din partea lui Trump, alături de cei patru fraţi mai mari ai săi, după un potențial divorţ. Această mișcare ar putea să-i aducă în conturi fostei Prime Doamne nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, cu mai mult decât au primit celelalte două neveste ale lui Trump, după despărțirea lor.

Astfel că după primul mariaj al lui Donald Trump, prima nevastă, Ivana Trump, s-a ales cu doar 14 milioane de dolari, un apartament în New York şi o reşedinţă în Connecticut. Căsnicia lor a durat 15 ani, o perioadă egală, până acum, cu cea a mariajului dintre Melania şi Trump.

În ce o privește pe cea de-a doua soție a lui Trump, Marla Maples, aceasta a sfârşit cu o sumă aproape infimă, de doar 2 milioane de dolari, acesta fiind şi cel mai scurt mariaj al magnatului.

Cine este Melania Trump

Melania Trump, pe numele de fată, Melanjia Knavs,  s-a născut în 1970, în Novo Mesto, Slovenia (pe atunci parte a Iugoslaviei comuniste). Aceasta a trăit într-o familie cu posibilități modeste. Tatăl ei era mecanic auto, iar mama ei lucra într-o fabrică de confecții.

“Am crescut cu o familie frumoasă și am avut o copilărie minunată. Părinții mei ne-au învățat că educația, munca și familia sunt lucruri importante”, a povestit Melania, potrivit publicației Tatler. În cei patru ani de mandat al președintelui Donald Trump, Melania a fost extrem de discretă în intervențiile sale publice. În tinerețe, Melania Trump a activat în lumea modellingului, aceasta fiind descoperită la vârsta de 16 ani de către fotograful Stane Jerko.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI