Donald Trump, desființat și de familie. Mesajul care l-a șocat pe președintele SUA

Donald Trump, desființat și de familie. Mesajul care l-a șocat pe președintele SUA

Donald Trump, atacat de către nepoata sa. Mary Trump a publicat o carte ce provoacă un adevărat scandal în SUA. Intitulată ”Prea mult nu este destul. Cum familia mea a creat cel mai periculos om de pe planetă”, asupra ei s-ar fi încercat blocarea de către familia și președintele SUA.

Donald Trump, între invidie, trădări şi tensiuni fratricide

Mary Trump prezintă o lungă și răsucită saga de jocuri de putere și drame de familie într-o carte pe care rudele ei au încercat să o blocheze. Tânăra, psiholog clinic autorizat de profesie, este deschisă în dezaprobarea față de politicile unchiului ei, dar își folosește și cunoștințele despre copilărie pentru a creia un portret mai amplu al bărbatului care a devenit lider de stat. The Guardian a intrat în posesia unei copii a cărții, în care Mary dezvăluie că președintele SUA a fost abuzat în copilărie de tatăl său, ”un sociopat alcoolic”.

„Nu-l pot lăsa să-mi distrugă țara”

„Abuzul asupra copiilor este, într-un anumit sens, așteptarea de la„ prea mult” sau „insuficient ”. „Donald a experimentat direct„ insuficientul” în pierderea conexiunii cu mama sa într-o etapă crucială de dezvoltare, care a fost profund traumatică”, notează sursa citată.

Femeia detaliază gravele probleme de sănătate suferite de mama lui Trump, numită tot Mary, care rezultă dintr-o histerectomie. Aceasta i-a lăsat pe viitorul președinte și pe frații săi dependenți de tatăl lor, Fred Trump, un dezvoltator imobiliar din New York, care a murit în anul 1999 și pe care nepoata îl descrie drept ”sociapat funcțional”.

Cel mai mare fiul al lui Fred Trump, numit, de asemenea, Fred, a murit în anul 1981, din cauza alcoolismului. Motivația femeii pentru cele notate este: „Donald, urmând exemplul bunicului meu şi cu complicitatea, tăcerea şi pasivitatea fraţilor şi surorilor, l-a distrus pe tatăl meu. Nu îl pot lăsa să-mi distrugă ţara”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI