Doliu mare pentru o vedetă din România. I-a murit mama la 2 săptămâni după ce și-a îngropat tatăl

Doliu mare pentru o vedetă din România. I-a murit mama la 2 săptămâni după ce și-a îngropat tatăl
Drama din familia solistei Valeria Arnăutu

În ultima vreme, din păcate, numărul deceselor a crescut și nu iartă pe nimeni. Deși nu cu legătură directă cu infecțiile covid, două noi decese au avut loc în aceste zile, unul după celălalt, amândouă în familia celebrei soliste Valeria Arnăutu. În urmă cu două săptămâni înceta din viață tatăl artistei, în urma unui atac cerebral. Din păcate, nici nu a trecut prima tragedie, că artista a trebuit să-și îngroape și mama.

Drama din familia solistei Valeria Arnăutu

Viața bate filmul, am putea spune în cazul solistei Valeria Arnăutu. În urmă cu două săptămâni solista trecea prin momente extrem de grele. La acel moment Valeria Arnăutu anunța faptul că tatăl acesteia încetase din viață.

Conform artistei, tatăl ei nu era infectat covid, dar avea probleme grave de sănătate, din păcate. Decesul s-ar fi produs în urma un atac cerebral, mai spunea artista în urmă cu două săptămâni. Tatăl artistei înceta din viață la vârsta de 85 de ani.

”A fost neașteptat. Tatăl meu era un om foarte activ, foarte săritor. Era tot timpul pe drumuri, tot timpul angrenat în activități, planta flori (…).

Săptămâna trecută a făcut un atac cerebral și asta a fost. A stat internat o săptămână și nu și-a mai reveni.”, spuena Valeria Arnăutu.

La două săptămâni a murit și mama artistei

Nici nu au trecut bine două săptămâni de la înmormântarea tatălui, că solista anunța pe rețelele de socializare și decesul mamei. Lovitura a fost cruntă, spune vedeta, iar anunțul postat pe Facebook era unul emoționant. Măicuța mea sfântă ai plecat și tu pe drumul fără întoarcere… Mă rog pentru sufletul tău bun. Îngerii să te însoțească.”, scria Valeria Arnăutu pe rețelele de socializare.

Nu se știu cauzele decesului mamei celebrei soliste, dar ulterior, Valeria Arnăutu vorbea la Antena Stars despre drama prin care a trecut în aceste ultime două săptămâni, declarând:

”Aceste zile cred că au fost cele mai triste zile din viața mea. Până acum, având ambii părinți în viață, m-am socotit un copil norocos, răsfățat de divinitate. Poate nu mă gândeam că o să vină și ziua aceasta, deși firesc este ca părinții să plece înaintea noastră.

Cu toate acestea, nu ne putem obișnui atât de ușor cu gândul și cred că nu ne putem obișnui cu gândul că nu-i mai putem vedea, nui mai putem auzi, nu-i mai putem îmbrățișa”, a spus Valeria Arnăutu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI