26 ian. 2022 | 08:11

Doliu mare pentru Nicolae Botgros. A murit chiar în ziua în care el a împlinit 69 de ani

Monden
Doliu mare pentru Nicolae Botgros. A murit chiar în ziua în care el a împlinit 69 de ani
Nicolae Botgros este din nou în doliu: o persoană dragă a murit chiar de ziua lui

Clipe grele pentru Nicolae Botgros. O persoană importantă a murit în ziua în care el a împlinit 69 de ani. Despre cine este vorba și prin ce trece celebrul artist în aceste momente? Fanii îi sunt alături.

Nicolae Botgos, din nou în doliu: a murit chiar de ziua lui de naștere

Nicole Botgros nu se sărbătorește cu fericire anul acesta. Artistul trece prin momente extrem de grele chiar de ziua sa. Din păcate, este prima aniversare fără soția sa, iar o altă veste a întunecat peisajul. Concret, mama maestrului s-a stins din viață chiar de ziua de naștere a vedetei.

Cântărețul poartă acum o durere uriașă în suflet. Regretata sa parteneră a murit în data de 26 iulie, la vârsta de 68 de ani, iar anul 2022 nu vine deloc cu vești mai bune. În sufletul bărbatului se dă o luptă grea, iar acum este nevoit să meargă mai departe fără cele două persoane dragi.

Aceasta a suferit enorm anul trecut, atunci când și-a pierdut partenera. Lidia Bejenaru suferea de cancer de colon și a fost operată de mai multe ori. Artistul a subliniat atunci că nu s-a gândit măcar la acest scenariu sumbru. Nimeni din familie nu se aștepta ca ea să moară, mai cu seamă că se trata și medicii făceau tot ce puteau pentru a-i aduce vești bune.

”Nici nu m-am gândit”

”Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă Har, ne dă Dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu!

Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, a spus maestrul în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Cel care îl iubesc pe artist sunt acum alături de el, iar în acest clipe îi trimit mesaje care mai de care mai încurajatoare pentru a putea trece cu bine și peste această cumpănă.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro