Doliu mare pentru Cornel Ilie. Artistul de la Vunk trece prin cele mai grele momente

Doliu mare pentru Cornel Ilie. Artistul de la Vunk trece prin cele mai grele momente
Cornel Ilie este în doliu

Cornel Ilie este în doliu. Tatăl său a trecut în neființă. Anunțul a fost făcut de artist și fratele său, pe pagina de Facebook a solistului de la Vunk. Înmormântarea va avea loc duminică.

Cornel Ilie de la Vunk e în doliu. Tatăl artistului a murit

Cornel Ilie și întreaga lui familie trec prin momente dificile. Tatăl solistului de la Vunk a murit ieri. Artistul nu a dat detalii despre cauza decesului, dar le-a transmis celor care l-au cunoscut pe părintele său că pot veni să-și ia rămas bun de la acesta duminică, la cimitirul Bellu, când va fi înmormântat. Invitația sa s-a adresat îndeosebi foștilor colegi din Radio și televiziune a tatălui său.

„De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică”, este mesajul lui Cornel Ilie.

Până acum două zile, solistul a dat interviuri și a avut apariții la mai multe emisiuni televizate, dar nu a vorbit în niciuna dintre aceste ocazii despre o posibilă problemă de sănătate a tatălui lui. Miercuri, vedeta a fost prezentă în platoul unui show TV unde a vorbit despre viața de după divorț, când a părut jovial, deci nu dădea semne că ar trece printr-o situație delicată.

Urmăritorii i-au dorit putere pentru a trece peste dureroasa despărțire 

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte!?/ Condoleanțe, este un moment greu care vine implacabil, te imbratisez și sa fii tare mai departe/ Dumnezeu sa-l odihneasca!?/ Dumnezeu să îl ierte și sa-l odihnească în pace, Cornel! A fost un coleg si un om deosebit! Sincere condoleante! ???/ Condoleante.. imi pare nespus de rau ?/ Condoleanțe și putere sa treci peste aceasta nenorocire, Cornel! Dumnezeu sa îl odihnească! ?

Condoleanțe! Dumnezeu sa îl odihnească în lumina și pe voi sa va ajute sa treceți prin aceasta experienta trista! ?/ Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!!!! Cele mai triste momente sunt atunci când ne pleacă la îngeri părinții! Multă putere sufletească, Cornel și Razvan pentru a trece peste această dureroasă despărțire!”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor lui.

Urmăriți Playtech.ro și pe