Cine este femeia ideală pentru Cornel Ilie. De ce a divorțat, de fapt

Cine este femeia ideală pentru Cornel Ilie. De ce a divorțat, de fapt
Cornel Ilie, despre femeia ideală

Artistul a vorbit despre divorțul de soția sa, însă și despre cum ar trebui să fie, după părerea lui, femeia ideală. Vestea precum că divorțează de Eliza a venit ca un șoc pentru fani, dar și pentru apropiați. Deși divorțează, Cornel Ilie susține că rămas în relații foarte bune cu Eliza de dragul copiilor.

Cine este femeia ideală pentru Cornel Ilie

Artistul spune că nu vrea să vorbească prea mult despre divorț și că lucrurile nu s-au întâmplat cu reproșuri, scandal, ci cu dragoste, care poate exista și după iubire. Cornel Ilie a avut doar cuvinte de laudă despre fosta lui soție, Eliza.

”Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire’, a spus el, în mesajul despre divorț, potrivit Viva.ro.

Cine este femeia perfectă pentru Corel Ilie
Cine este femeia perfectă pentru Cornel Ilie

Aproape două luni au trecut de când a anunțat divorțul, iar acum artistul a vorbit despre semnificația afirmației sale ”există dragoste ți după iubire”, făcută după divorț.

”Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă’, a afirmat Cornel Ilie.

Cum ar trebui să fie femeia ideală potrivit lui Cornel Ilie

Pentru tinerele care vor să-l cucerească, Cornel Ilie a fost provocat să dezvăluie ce îi place cel mai mult la o femeie. Potrivit artistului femeia ideală ar trebui să aibă , în primul rând, încredere în ea.

”În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva’, a fost descrierea artistului.

Deși, din punct de vedere sentimental nu stă chiar așa de bine, se pare că artistul a dat lovitura odată cu colaborarea cu Lidia Buble. Piesa celor doi a avut un succes extraordinar, iar fanii acestora au bănuit că cei doi ar fi împreună. Solistul de la Vunk a spus că primește întrebări de la apropiați, care vor să afle dacă este împreună cu Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI