30 ian. 2023 | 11:01

Doliu la Hollywood! Actrița din serialul „Familia Addams” a murit, o interpreta pe Wednesday în pelicula originală

Știri generale
Doliu la Hollywood! Actrița din serialul „Familia Addams” a murit, o interpreta pe Wednesday în pelicula originală
E doliu la Hollywood! Actrița din serialul „Familia Addams” a murit. Lisa Loring a fost deconectată de la aparate sâmbătă seară.

Doliu la Hollywood! Actrița din serialul „Familia Addams” a murit, sâmbătă seară, 28 ianuarie, la vârsta de 64 de ani, pe patul de spital. O interpreta pe fiica Wednesday în pelicula originală. Cu stilul său gotic și clasicele codițe pe care le purta, avea să dea tonul tuturor reprezentărilor ulterioare ale personajului.

Actrița din serialul „Familia Addams” a murit

E doliu uriaș la Hollywood după moartea Lisei Loring, care a jucat personajul original Wednesday din serialul „Familia Addams”, cu care am copilărit mulți dintre noi. Actrița s-a stins din viață sâmbătă seară, 28 ianuarie, după ce membrii familiei sale au decis să o deconecteze de la aparate.

„S-a stins liniștită, cu ambele fiice (Marianne și Vanessa – n.r.) ținând-o de mâini”, a informat una dintre fetele celebrei actrițe.

Lisa Loring era în vârstă de 64 de ani. A ajuns la spital după ce a suferit un atac cerebral puternic, provocat de cantitatea mare de țigări pe care le fuma, cumulată cu hipertensiune arterială, potrivit informațiilor dezvăluite de către autoarea Laurie Jacobson, prietenă de scenă a actriței.

Medicii au conectat-o la aparate cu ajutorul cărora îi era asigurată respirația artificială. După trei zile, membrii familiei au luat decizia de a o deconecta de la sistemele medicale.

Lisa Loring a jucat-o pe Wednesday Addams

Hollywood-ul a suferit un adevărat șoc la aflarea tragicii vești. Mai multe nume importante din industrie au reacționat public la informația cu pricina. Autoarea Laurie Jacobson i-a adus un omagiu regretatei sale prietene pentru influența pe care a avut-o în lumea divertismentului.

„Ea (Lisa Loring – n.r.) va rămâne în cultura pop și în inimile noastre întotdeauna ca Wednesday Addams”, a notat, pe rețelele sociale, prietena de scenă a regretatei actrițe.

Sigur o recunoști și tu pe Lisa Loring după tenta sa gotică și codițele clasice cu care a marcat evoluția fiicei Wednesday din pelicula „Familia Addams”. Actrița a setat tonul pentru toate interpretările filmului ce aveau să urmeze. Când a jucat-o pe Wednesday Addams, în anul 1964, avea doar cinci ani. Urma să interpreteze personajul până în anul 1966.

Ce personaje a mai interpretat regretata actriță

După rolul jucat în serialul „Familia Addams”, Lisa Loring avea să devină celebră. A primit roluri, ulterior, în sitcomul „The Pruitts of Southampton” și în drama de spionaj „The Girl from U.N.C.L.E”. Mai târziu, a fost aleasă pentru un rol recurent în serialul „As the World Turns”.

La sfârșitul anilor 1980, Lisa Loring a apărut numeroase producții, dintre care amintim „Blood Frenzy”, „Iced” și „Savage Harbor”. În aceeași perioadă, a activat și ca make-up artist pentru actorii din platourile de filmare „Traci’s Big Trick”.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Schimbare pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Decizia oficială a intrat deja în vigoare
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro