VIDEO Primul trailer pentru filmul cu Familia Addams îți va aduce aminte de copilărie

Mulți dintre noi am copilărit cu Familia Addams, fie că vorbim de filmul clasic sau de serialul de pe Fox Kids. Anul acesta Familia Addams va reveni pe marile ecrane, într-un film animat care se anunță a fi de excepție.

„The Addams Family” este realizat de regizorii filmului „Sausage Party”, Conrad Vernon și Greg Tiernan. Dacă „Sausage Party” nu era neapărat un film de văzut cu toată familia, acesta se află la pol opus. „The Addams Family” aduce la viață personaje îndrăgite de părinți și le face copiilor cunoștință cu ele, prelungindu-le acestora din urmă popularitatea și viața în pop-culture pentru cel puțin încă câteva decenii.

Vocile pentru personajele Gomez și Morticia aparțin lui Oscar Isaac și lui Charlize Theron. Actrița Chloe Grace Moretz (din „Kick-Ass”) îi împrumută vocea lui Wednesday, pe când actorul Finn Wolfhard (din „Stranger Things”) îl va interpreta pe Pugsley. De asemenea, actorii Nick Kroll și Bette Midler vor fi vocile pentru Unchiul Fester, respectiv Bunica Addams. Cu o asemenea distribuție, e greu de crezut că filmul nu se va bucura de succes.

Cu toate astea, mai avem destul de mult de așteptat până când va apărea filmul. Data oficială de lansare a filmului este 11 octombrie.

Bianca Prangate
18:24 09.04.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video