07 oct. 2022 | 17:22

Doliu în sportul românesc. A murit subit, la doar 46 de ani, în propria sa casă

News
Doliu în sportul românesc. A murit subit, la doar 46 de ani, în propria sa casă
Alexandru Tămășescu a murit brusc. Comentatorul sportiv era în vârstă de doar 46 de ani. A fost descoperit în casă, fără suflare.

Doliu în sportul românesc! Un fost pilot de raliu a fost descoperit fără suflare în propria sa locuință. Alexandru Tămășescu a murit la vârsta de 46 de ani. Momentan, oamenii legii nu au stabilit care a fost cauza decesului. Apropiații comentatorului sportiv nu erau în cunoștință de nicio afecțiune de sănătate de care ar fi suferit acesta.

Alexandru Tămășescu a murit. Avea 46 de ani

Lumea sportului, în doliu! Cunoscutul comentator sportiv şi fostul pilot de raliu Alexandru Tămăşescu a fost găsit fără suflare, joi seară, 6 octombrie, în propria sa locuință. Bărbatul nu a mai răspuns la telefon, moment în care apropiații acestuia au început să se îngrijoreze.

Un prieten al lui Alexandru Tămășescu s-a dus la ușa jurnalistului și a intrat cu forța în casă, unde l-a găsit fără viață. Autoritățile au fost imediat alertate cu privire la eveniment, iar la fața locului s-au deplasat specialiști care au constatat decesul fostului pilot de raliu.

Momentan, cauza morții lui Alexandru Tămășescu nu este cunoscută. Colegii de breaslă, dar și prietenii apropiați ai comentatorului sportiv au rămas profund șocați de vestea cu pricina.

De altfel, nimeni nu ar fi știut nimic despre anumite probleme de sănătate cu care s-ar fi confruntat bărbatul. În urmă cu doar șapte zile, a participat la o cursă de raliuri, potrivit informațiilor dezvăluite în presa românească.

„Sfârșitul lui mă șochează și mă mâhnește”

E tragedie în sportul românesc. Anunțul stingerii din viață a lui Alexandru Tămășescu a stârnit multe reacții în spațiul public. Cunoscutul medic Dorin Chiotea, care prezintă o emisiune la TVR, a scris câteva rânduri emoționante și tulburătoare despre jurnalistul sportiv.

„În lumea raliurilor, Alexandru Tămășescu a fost jurnalistul iconic. Aflu că s-a stins subit aseară, singur în casă. Avea o energie molipsitoare, era mereu cu un zâmbet pe chipu-i luminos. Sfârșitul lui mă șochează și mă mâhnește profund. Era tânăr și avea atâtea bucurii de oferit”, a scris Dorin Chiotea, pe Facebook.

Alexandru Tămăşescu era divorțat, însă avea o fetiță. Aceasta îl însoțea la multe dintre evenimentele la care participa, așa cum se poate vedea și în galeria FOTO a acestui articol. Copilul era un micuț reporter, care îl ajuta pe tatăl său în munca pe care o presta. Comentatorul sportiv lucra pentru mai multe publicații sportive.

Trebuie precizat că jurnalistul era și trainer la Academia Titi Aur. Pilotul de raliuri care deține organizația cu pricina și-a exprimat, la rândul său, regretul pentru cele întâmplate. Titi Aur a dezvăluit că, pe lângă faptul că Alexandru Tămășescu activa în cadrul academiei, îi era și un bun prieten.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro