Tragedie în sportul românesc. Un fotbalist cu 120 de meciuri în Liga 1 a murit la doar 33 de ani

Tragedie în sportul românesc. Un fotbalist cu 120 de meciuri în Liga 1 a murit la doar 33 de ani

Fotbalul românesc îmbracă din nou straie cernite. Alexandru Vagner, fost fundaș la Gloria Bistrița, FC Brașov și Petrolul, s-a stins din viață la doar 33 de ani. Vestea tragică a fost anunțată chiar de sora fotbalistului. Fost jucător în Liga 1, unde a jucat peste 120 de meciuri, Vagner încerca să revină în fotbal, dar acum o săptămână a suferit un infarct, la finalul unui antrenament cu o formație din Liga a patra.

Alexandru Vagner s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani

Alexandru Vagner a îmbrăcat tricoul formațiilor Gloria Bistrița, FC Brașov și Petrolul și a jucat peste 120 de partide în Liga 1. În anul 2018 s-a retras, dar acum își dorea să revină și pregătea cu Inter Cristian, o formație din Liga a patra. După un antrenament, acum o săptămână, i-a venit rău, în drumul spre vestiare. A fost dus la spital, unde medicii au transmis că a suferit un infarct. Acum sora a fost sunată și i-a spus că Alexandru s-a stins. Avea doar 33 de ani.

„M-au sunat în această dimineață de la spital să-mi spună că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora fostului sportiv, au scris cei de la Monitorul Expres.

Alexandru Vagner a dezvăluit într-un interviu de ce a renunțat la fotbal

Alexandru Vagner a renunțat la fotbal pentru că se săturase să aștepte câteva luni ca să primească un salariu. În ultimii ani se apucase de poker.

„Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal. Ce să fac? Să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei.

Pot spune că sunt fericit, pentru că acum pot să fac lucruri pe care nu mi le permiteam atunci când jucam fotbal. Nu regret decizia luată de a renunţa la fotbal. Chiar deloc”, spunea Vagner în momentul retragerii.

De-a lungul carierei, Vagner a jucat la Gloria Bistrița, Minaur Baia Mare, Forex Brașov, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Chiajna, și Petrolul. Și-a încheiat drumul în fotbal în 2018, după un an la SR Brașov.