26 ian. 2024 | 18:05

Doliu în sportul românesc! A murit la doar 56 de ani, anunțul clubului Dinamo

News
Doliu în sportul românesc! A murit la doar 56 de ani, anunțul clubului Dinamo
Doliu în sportul românesc! Adrian Sălăgeanu a murit la doar 56 de ani, anunțul clubului Dinamo

Este doliu în lumea sportului românesc, după ce unul dintre cei mai mari sportivi ai României s-a stins din viață. Bărbatul a plecat din această lume în mod tragic, la doar 56 de ani. Cum a sfârșit jucătorul de la Dinamo și cine a făcut tragicul la care nimeni nu se aștepta.

A murit un mare sportiv român

România este îndoliată, după ce a pierdut mai multe mari personalități. De data aceasta s-a stins din viață un mare un sportiv de proporții. Este vorba despre un fost rugbist, care a scris istorie în domeniu și a lăsat în urmă numai lacrimi și durere, pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Este vorba despre celebrul Adrian Sălăgeanu, care a încetat din viaţă joi. Tragedia este cu atât mai mare, având în vedere că acesta avea vârsta de doar 56 de ani. Din păcate, suferea de o boală extrem de grea, cu care nu a mai putut lupta.

Anunțul trist a fost făcut vineri de către Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, pe pagina sa de Facebook. Clubul a ținut să amintească faptul că Sălăgean a câștigat șapte titluri naționale cât timp a jucat la echipa căreia i-a fost fidel.

”Cu adâncă durere în suflet am aflat că fostul rugbist dinamovist Adrian Sălăgeanu a trecut la cele veşnice, la numai 56 de ani. Pilier de forţă, un ‘uriaş blând’, cum îl caracterizează Cristi Hîldan şi Ştefan Demci, Sălăgeanu a jucat la o singură echipă, Dinamo (de la juniori la seniori), cu care a câştigat şapte titluri naţionale”, se arată în comunicat.

Adrian Sălăgean, plâns de prieteni

Adrian Sălăgeanu, născut pe 1 iulie 1967, a fost o prezență remarcabilă în lumea rugby-ului românesc, contribuind cu pasiune și abilitate la echipa națională. În ziua de 14 octombrie 1995, a făcut o intrare memorabilă în rugby-ul internațional, debutând într-un meci deosebit împotriva Argentinei.

Când anul 2002 a marcat sfârșitul carierei sale sportive, Adrian și-a îndreptat atenția către o altă formă de servire a comunității: a devenit polițist. A căutat să se reorienteze, dar mereu a iubit sportul și a rămas fidel unei singure echipe.

Vezi și: Doliu în lumea muzicii din România. A murit Carmen Lela, la doar 38 de ani: care a fost cauza decesului

Despre el, Cristi Hîldan, fost coleg de rugby, a subliniat nu doar statura sa impresionantă, ci și caracterul său deosebit de altruist. Hîldan a mărturisit că Adrian Sălăgeanu a fost o persoană de o bunătate incontestabilă și că niciodată nu a creat neplăceri sau deranjat pe cineva.

„Pe cât era de imens fizic, pe atât era de generos la suflet. Nu cred că a supărat vreodată pe cineva,” a declarat Hîldan, subliniind impactul pozitiv pe care l-a avut Adrian în comunitatea sa și remarcând calitățile sale umane de excepție.

Doliu și la Chefi la Cuțite

Rawi Srouji, figura remarcabilă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, nu a pășit pe platoul de preselecții singur. Însoțit de bunica sa, Cristina, o vecină cu care legase o conexiune specială și profundă, cei doi au cucerit inimile telespectatorilor prin abilitățile lor culinare de excepție. Tragedia a lovit însă această poveste frumoasă, când bunica Cristina a părăsit această lume la vârsta de 88 de ani.

În timpul participării lor în emisiune, nu doar că au demonstrat talent culinar deosebit, ci au captat atenția și pe platformele de social media, unde videoclipurile lor de pe TikTok au devenit virale, iar numărul impresionant de urmăritori a consolidat popularitatea lor.

Te-ar putea interesa și: Doliu în lumea influencerilor. A murit la doar 35 de ani: ‘Rugați-vă pentru noi’

După încheierea sezonului, Rawi Srouji și bunica Cristina și-au continuat prezența pe rețelele sociale, împărtășind bucăți autentice din viața lor. Cu toate acestea, un eveniment tragic a zguduit comunitatea lor virtuală atunci când Rawi a publicat recent un videoclip emoționant, dezvăluind că bunica Cristina a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 88 de ani. Această pierdere a lăsat un gol imens în inima fostului concurent, iar admiratorii lor au reacționat cu o compasiune profundă față de această tragedie.

„Draga mea Cristina, nu îmi vine să cred că aici este sfârșitul. Mereu ai fost persoana mea favorită cu sufletul cel mai frumos. Te iubesc până la infinit. 24.1.2024”, a scris Rawi Srouji, pe TikTok.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro