25 ian. 2024 | 13:45

Doliu imens în lumea medicală. Renumitul doctor Horia Cioflan s-a stins din viață la doar 57 de ani. Pacienții îl plâng

News
Doliu imens în lumea medicală. Renumitul doctor Horia Cioflan s-a stins din viață la doar 57 de ani. Pacienții îl plâng
Dr Horia Cioflan Sursă foto: Sanador

Lumea medicală din România și pacienții se confruntă cu o pierdere imensă după decesul neașteptat al doctorului Horia Cioflan, unul dintre cei mai apreciați și dedicați medici ginecologi, la vârsta de doar 57 de ani. Vestea tragică a lăsat în urmă o  durere profundă printre colegii de breaslă și sutele de mii de pacienți cărora le-a schimbat viețile.

Pierdere uriașă în lumea medicală din România

Comunitatea medicală din România este în doliu după pierderea doctorului Horia Cioflan, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică la un cunoscut spital din București.

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie de pe continent, conform publicației Ziar Top Argeș.

Vestea tristă a fost anunțată la începutul acestui an, marcând o pierdere semnificativă pentru domeniul medical. Doctorul Cioflan era cunoscut nu doar pentru competențele sale profesională, ci și pentru compasiunea, dedicarea și disponibilitatea sa necondiționată față de pacienți.

Pe lângă realizările sale profesionale, doctorul Cioflan era apreciat pentru calitățile sale umane remarcabile, iar aceste calități deosebite ale sale au fost dezvăluite de primarul comunei Padeș, Antonie Serafim.

Cu o durere nesfârșită, edilul a conurat în câteva cuvinte ceea ce a însemnat medicul Horia Cioflan pentru comunitate și pentru pacienții săi, în general.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienți din situații extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel.

Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan. Dumnezeu să-l odihnească!”, transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

CITEȘTE ȘI: Șocant. Medic chirurg renumit, mort după ce a fost refuzat de colegi să fie operat din cauza infecției cu COVID-19: „Nu era un moș de trimis la groapă”

Prietenii și pacienții sunt îngroziți de decesul medicului

Lumea medicală și comunitatea din care făcea parte îndrăgitul medic ginecolog Horia Cioflan sunt îngenuncheate de durere după pierderea sa neașteptată.

Rețelele de socializare au fost inundate de mesaje de condoleanțe și omagii aduse medicului, cunoscut pentru profesionalismul, compasiunea și dedicarea sa față de pacienți.

Apropiatii și colegii de breaslă nu își găsesc cuvintele pentru a descrie golul lăsat în urma sa, exprimând regrete uriașe și amintindu-și cu nostalgie de momentele petrecute alături de el.

O tragedie suplimentară a lovit familia Cioflan, adâncind și mai mult durerea celor dragi. În ziua înmormântării doctorului Horia Cioflan, mama sa, renumită și ea în domeniul medical ca medic pediatru, a decedat, incapabilă să suporte pierderea fiului său.

”Cum să înțelegi că mama lui, dna Dr pediatru Stefania Cioflan, a murit în ziua în care îi era înmormantat băiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blandete ieșita din comun, „a spus de la primul infarct să i se ia inima din piept pentru băiatul ei, oricum ea va muri, dacă el moare” MAMĂ…..iar Horia era copia ei fidela: blând, senin, mereu pus pe glume, profesionist, cu mare Har în a vindeca….tare dragi îmi erau și îmi vor fi…”, a spus Iuliana Niță pe Facebook.

Din păcate, potrivit unor informații neconfirmate încă de familie, medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său, în urmă cu 6 luni, iar de atunci, dr. Horia Cioflan s-a aflat în comă, toată lumea sperând într-o minune.

Deși a vindecat și a salvat multe persoane de-a lungul carierei sale, pentru medicul Cioflan, însă, nu s-a mai putut face nimic.În aceste momente de profundă tristețe, gândurile și rugăciunile oamenilor sunt îndreptate către familia îndoliată.

Îi aducem un ultim omagiu doctorului Horia Cioflan și ne exprimăm recunoștința pentru tot ceea ce a făcut pentru medicina românească.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

CITEȘTE ȘI: Doliu imens în lumea filmului. A murit un actor celebru dintr-un serial adorat de români

PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată mașinile de 500 000 de euro pe care Reghecampf spune că i le-a "furat" Anamaria Prodan! Scandal exploziv și plângere penală
Ego.ro
IMAGINILE pe care le-ar vrea șterse definitiv! Mihaela Rădulescu, în ipostaze jenante. Pozele au scăpat pe net
Stirile PROTV
Bărbat din Severin, găsit mort în casă, printre mai mulți șerpi. Avea o crescătorie ilegală de reptile, printre care 3 vipere
EVZ.ro
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Digisport.ro
Reghecampf, plângere penală și acuzații către soție: susține că i-au dispărut bunuri de peste 600.000 de euro! Primele reacții
Adevarul
O poliţistă i-a pulverizat colegului său spray paralizant în faţă. Reacții dure: „Din păcate de asemenea mimoze și botoxate este plină poliția”
BZI.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Spynews.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Sport.ro
FOTO Nimeni nu s-a mai uitat la cursă când a apărut așa! Ținuta cu care Ivana Knoll a făcut ravagii printre piloții de F1
Viva.ro
WOW! Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine RARĂ cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Tensiuni între concurenții rămași în concurs
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
Capital.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro