Doliu în presa din România. Un jurnalist a fost găsit mort în locuință. Avea 41 de ani

Doliu în presa din România. Un jurnalist a fost găsit mort în locuință. Avea 41 de ani
Doliu în lumea presei! Un jurnalist a murit la doar 41 de ani

Doliu în lumea presei! Un jurnalist din Constanța a fost găsit mort în propria locuință. Acesta avea doar 41 de ani și a lăsat în urmă doi copii, o fată și un băiat.

Jurnalist găsit mort în locuință

Jurnalistul Cătălin Sicilitaru a fost găsit fără suflare în locuința sa, în dimineața de vineri, 5 iulie. Cătălin avea doar 41 de ani și a lăsat în urmă doi copii și o soție. Presa constănțeană a suferit o mare pierdere, dat fiind faptul că Sicilitaru era un ziarist extrem de talentat, un publicist deosebit. Cătălin a activat în anii 2000 la ziarele: „Cuget liber“ şi „Independentul“, ca reporter special. În anul 2004, acesta și-a făcut propria agenție de publicitate: Sian Image Media.

Îi plăcea enorm arta, iubea muzica și cânta la tobe. Acesta a și activat în trupe de rock sub numele de Igor. Cătălin abia se întorsese din Anglia, loc în care a a lucrat o perioadă. Chiar soția sa, Elis, l-a găsit fără suflare în dimineața zilei de vineri, 5 iulie. Fostul jurnalist nu avea registre cu afecțiuni în evidențele medicior. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei care va indica exact cauza decesului său prematur.

Cătălin Sicilitaru, jurnalist din Constanța, găsit mort în propria locuință
Cătălin Sicilitaru, jurnalist din Constanța, găsit mort în propria locuință

Decese premature

Dan Porcuțan a fost și el găsit mort în propria locuință, în luna martie a anului curent. Jurnalistul clujean avea doar 30 de ani și era cunoscut pentru pasiunea sa pentru ciclism. Sora ziaristului l-a găsit și a sunat la 112, din păcate, medicii de la ambulanță nu au mai putut face nimic.

Dan Porcuțan suferise cu câteva zile înainte de deces o intervenție chirurgicală la o măsea. În seara dinaintea tragediei, acesta a acuzat dureri de inimă. Cauza s-a dovedit a fi un stop cardio respirator. Acesta lucrase și ca foto-reporter în numeroase redacții din Cluj, ultima dată la Monitorul de Cluj.