Doliu în politică. Un important membru PNL s-a stins la 61 de ani

Doliu în politică. Un important membru PNL s-a stins la 61 de ani
Un important membru PNL s-a stins la 61 de ani

Este doliu în politică. Un important membru PNL a murit la vârsta de 61 de ani. Acesta se infectase cu coronavirus și fusese internat la un spital de boli pulmonare din județul Vâlcea deoarece avea o formă severă a infecției.

Un important membru PNL s-a stins la 61 de ani azi

Este vorba despre Ionel Michiu, edilul comunei Stănești din Vâlcea, care a murit vineri, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Conform DSP, Ionel Michiu fusese testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni și nu era vaccinat împotriva noului coronavirus. Primarul a agonizat vreme de două zile în spital.

„Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul.

În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen.

Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat.

Avea comorbidităţi – hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga, potrivit stiripesurse.ro.

De menționat este că Ionel Michiu a condus comuna Stănești timp de 13 ani, acesta fiind la al patrulea mandat de primar, din partea PNL.

 „Cu profundă tristețe, am aflat de trecerea la cele veșnice a primarului Ionel Michiu. Ne exprimăm regretul față de plecarea dintre noi a celui care a condus, vreme de 13 ani, comuna vâlceană Stănești. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a anunțat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

Ionel Michiu era fost ofiţer de carieră, originar din zona Moldovei, din judeţul Neamţ, Acesta era primar de 13 ani, iar în prezent era la al patrulea mandat din partea PNL.

De precizat este că rata de infectare cu SARS – CoV-2 în Stăneşti – Vâlcea era în data de 15 octombrie, raportată la ultimele două săptămâni, de 5,67 de cazuri la mia de locuitori.

Bilanț coronavirus 15 octombrie 2021

Până azi au fost înregistrate 1.430.475 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.828 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. Până azi, 41.130 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 14.10.2021 (10:00) – 15.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 365 decese.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI