Doliu în Poliția Română! Inima lui a încetat să bată la doar 21 de ani

Doliu în Poliția Română! Inima lui a încetat să bată la doar 21 de ani
Doliu în Poliția Română.

Tânărul polițist din Constanța s-a stins din viață la spital după ce a fost grav rănit într-un accident rutier. În numele său s-au făcut mai multe apeluri pentru donare de sânge.

Doliu în Poliția Română. A murit la doar 21 de ani

Polițistul, Alin Roșieanu în vârstă de 21, originar din Motru, era pasager în mașina care a intrat într-un copac, la Cernavodă, în urmă cu două săptămâni. Atât el, dar și șoferul tot polițist la transporturi, erau în timpul liber când s-a produs accidentul.

Pe o pagină de Facebook prietenii polițistului au postat mesaje prin care și-au exprimat regretul.

”Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”

Alin Roșieanu
Poliția Română este în doliu. Inima polițistului a încetat să bată la doar 21 de ani.

Mesajul lansat de către sindicaliștii Europol

Sindicaliștii de la Europol au făcut un apel la donare de sânge, la trei zile după accident, Alin fiind internat atunci în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.

În urmă cu puțin timp, cei de la Europol au postat un alt mesaj, prin care anunță decesul tânărului polițist și își prezintă regretele și transmit sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui Alin Roșieanu.

”Acum câteva zile va ceream ajutorul să îl salvăm pe Alin Roșieanu, colegul nostru de numai 21 ani din cadrul SRPT Constanța, care la începutul lunii a suferit un teribil accident de mașină și nu puteam fi decât impresionați de mobilizarea din partea voastră.

Dar astăzi, inima lui Alin nu a mai putut să bată. După mai bine de două săptămâni de terapie intensivă, Alin a ales să-și continue misiunea abia începută pe pământ în ceruri alături de ceilalți colegi plecați prea devreme.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și suntem siguri că de acolo de sus, Alin va veghea asupra tuturor colegilor, familiei și prietenilor”, a fost mesajul sindicaliștilor Europol pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI