26 mart. 2024 | 19:31

Doliu în lumea teatrului din România. Avea doar 37 de ani, este regretată de toţi cei care o ştiau

Știri generale
Doliu în lumea teatrului din România. Avea doar 37 de ani, este regretată de toţi cei care o ştiau
Doliu în lumea teatrului din România. Marina Mălâia a murit la doar 37 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Teatrul de Comedie a anunțat marți, 26 martie 2024, stingerea din viață a unui regizor tehnic mult apreciat, la doar 37 de ani. Marina Mălâia a murit, după lupta cu o boală necruțătoare. Pierderea este deplânsă de mulți artiști, printre care și Maia Morgenstern. Ce informații se știu până la acest moment.

Doliu în teatrul din România: Marina Mălâia a murit

Un membru important al echipei Teatrului de Comedie de la București s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut marți, 26 martie 2024, chiar de către reprezentanții instituției culturale în mediul online. Este vorba despre regizorul tehnic Marina Mălâia.

Marina Mălâia s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani, tragedia petrecându-se luni, 25 martie 2024. Regizorul tehnic a murit după o luptă pierdută cu o boală necruțătoare, potrivit informațiilor comunicate de Teatrul de Comedie de la București.

Anunțul făcut de conducerea Teatrului de Comedie

„Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare.

Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!”, a fost mesajul comunicat de echipa Teatrului de Comedie de la București.

Cum a reacționat Maia Morgenstern, după ce Marina Mălâia a murit

Mai mulți artiști au deplâns stingerea din viață a regretatului regizor tehnic Marina Mălâia. Actrița Dorina Chiriac a precizat că evenimentul a fost răvășitor de nedrept față de un om atât de tânăr, frumos, luminos, capabil, mereu binefăcător.

Și cunoscuta actriță Maia Morgenstern a reacționat la mesajul tragediei, comunicat în mediul online de reprezentanții Teatrului de Comedie de la București.

„Condoleanțe! Cumplită veste!”, a transmis actrița de renume Maia Morgenstern, mult apreciată de publicul român.

Cum arăta Marina Mălâia în unele dintre cele mai fericite clipe din viața ei

Soprana Daniela Ciociea a transmis și ea un mesaj în mediul online, după publicarea informației potrivit căreia regizorul tehnic Marina Mălâia s-a stins din viață în urma luptei împotriva unei boli necruțătoare. Artista a făcut publice imagini cu colega sa în unele dintre cele mai fericite clipe din viață.

„Cu Marina Cristina Mălâia și Elisei Alisa, în cele mai fericite clipe de viață, cu sufletele doldora de proiecte frumoase. Ea a vegheat din regia de scenă la buna desfășurare a unuia din cele mai frumoase și grele spectacole în care am cântat la Teatrul de Comedie. Îți mulțumesc, draga mea Marina! Dormi în pace pe cea mai frumoasă scenă a Împărăției Cerurilor!”, este mesajul transmis în mediul online de soprana Daniela Ciociea.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro