01 aug. 2022 | 20:08

Doliu în lumea teatrului din România. A murit actorul care slăbise 80 de kilograme acum un an

News
Doliu în lumea teatrului din România. A murit actorul care slăbise 80 de kilograme acum un an
Doliu in teatrul din Romania

Este doliu în lumea teatrului din România după ce un celebru actor a decedat. A murit actorul care slăbise 80 de kilograme acum un an. Nu se cunosc până la acest moment cauzele decesului. Despre ce actor este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Doliu în lumea teatrului românesc. Actorul celebru a murit după ce anul trecut slăbise 80 de kilograme

Este doliu în lumea teatrului din România după ce actorul maramureșean Claudiu Pop, cunoscut publicului sub numele de Akebono, a decedat. În urmă cu mai mult timp, actorul a dat dovadă de o mare ambiție de fier, și slăbise 80 de kilograme în circa un an, după ce, inițial, ajunsese să cântărească 203 kilograme.

Actorul maramureșean Claudiu Pop, cunoscut publicului sub numele de Akebono, a decedat, însă până în prezent nu se cunoaște adevărata cauză a tragediei.

Când are loc priveghiul

Familia marelui actor a anunțat că priveghiul va avea loc marți, la ora 19:00, la capela din Gârdani, iar funerariile se vor ține miercuri, de la ora 13:00, cortegiul funerar urmând să pornească de la casa regretatului actor, din Sălsig.

Akebono, așa cum era mângâiat de apropiați cântărea inițial 203 kilograme, însă a ajuns la greutatea de 123 de kilograme, după ce a slăbit 80 de kilograme, în aproximativ 12 luni. Schimbarea a fost întradevăr una spectaculoasă.

Claudiu Pop a scris și o carte

De asemenea, celebrul actor a scris şi o carte despre lupta sa cu kilogramele, numită „Greu de slăbit”, în care a scris cum a reuşit să slăbească 80 de kilograme într-un timp atât de scurt, un mare merit avându-l, aşa cum chiar el spunea, antrenorul său, Florin Uceanu.

„Nu e foarte greu, dar nici ușor. Cert este ca se poate. Pentru mine a fost foarte important ca am avut un antrenor ca Florin. Au fost momente in care ziceam „gata”. In astfel de momente, Florin stia ce avea de facut. Faptul ca el este o personalitate in domeniu ma obliga sa merg mai departe. Omul asta venea cu noaptea in cap sa „ne plimbam” si eu nu indrazneam sa il refuz. Daca mi-ar fi spus sa merg singur pe jos, nu ma tineam de treaba asta. Mai ales la inceput, cand era foarte greu. Acum, insa, nu mai sunt probleme, ma descurc singur”, a declarat Claudiu Pop, înainte de lansarea cărţii sal-„Greu de Slăbit”.

După cine a fost poreclit Claudiu Pop

Claudiu Pop, cunoscut ca și Akebono, a fost poreclit după marele sportiv Akebono Taro, fost luptător de sumo. Actorul român „Akebono” a fost un comediant și un îndrăgit realizator de emisiuni la televiziunile din Baia Mare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro